Totalbody Resistance Exercise

TRX

JELENTKEZZ MOST

Tóth Beáta
Tel: 30/455-9414

EDZÉSEK

HÉTFŐI ÉS SZERDAI NAPOKON

TRX

Totalbody Resistance Exercise

A TRX Suspension Trainer egy heveder-rendszer, a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise). Az edzés jellemzője, hogy aki használja, annak kezét vagy a lábát egy felfüggesztési pont tartja, miközben a másik végtaggal a talajon támaszkodik. Ellenállásként a saját testsúlyt használja, az intenzitást a test talajjal bezárt szöge illetve a stabilitás adja. Használatával erőt, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot és a core izmok stabilitását tudjuk fejleszteni. Bármilyen edzettségi szinten alkalmazható.

 

Tóth Beáta

Tel: 30/455-9414

Rólam

2018-ban az aerobic sportedző képzés elvégzése után csoportos edzéseket tartottam, majd a következő évben régi vágyam valósítottam meg egy újabb képzéssel, TRX Trainer lettem. Azóta tartok TRX személyi edzéseket, kisebb létszámú csoportos órákat.

„Sosem késő tenni az álmainkért.
– MATT HAIG

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!