GERINCTORNA ÉS JÓGA

KEZDŐ ÉS HALADÓ CSOPORTOK

Gerinctorna

Átmozgató, tartásjavító, mozgásfejlesztő torna minden korosztály részére.

Jóga

A „jóga” szanszkrit eredetű szó, azt jelenti: összekötés, egyesülés. A jógagyakorlatok a maguk teljességében fejtik ki hatásukat, megteremtik a test, a szellem, a tudat és a lélek egyensúlyát. Ily módon segít a jóga megoldani, leküzdeni a mindennapos próbatételeket, problémákat és gondokat. 

Oktatóink

Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

Láncziné Krivanek Veronika

Tel: 30/121-8932

Rólam

2016-ban kezdtem el Etka-jóga órákra járni. Gyógypedagógusként fontosnak tartottam, hogy olyan tudásnak lehessek a birtokában, mellyel fejleszteni tudom a gyermekek mozgáskoordinációját. 2018-ban Csíki Mariann vezetésével elvégeztem a gyermekjóga oktatóképzést az ASRAM jógaközpontban. Ezt követett egy olyan elhatározás, hogy önmagam megsegítésére is további képzésen vegyek részt. 2019-ben kaptam meg hatha jógaoktató oklevelemet, melyet Gyuró Évánál végeztem a BARAKA Jóga Iskolában. Azóta életem részévé vált a jóga. Saját tapasztalásaim alapján építem óráimat, tradicionális hatha jóga alapokra, melyet tudatos mozgás, fókuszált jelenlét és lágy áramlás jellemez. Mélyrelaxációs módszerrel fejlesztem a tudatosságot, mellyel a belső feszültségek oldódnak. Hiszem, hogy a jóga segít újjáépíteni a testet és pozitív változásokat hoz az életben mind testi, mind szellemi szinten.

Amit még kínálunk

Személyi edzések, egyéni foglalkozások, oktatások, átmozgató tornák, és mozgásminta szűrés. Masszázsok, kimozgatás és különféle kezelések.

Személyi edzések

Lehetőséged van egyéni oktatásra, gyakorlásra, személyi edzésre magánórák keretében. Ha valamelyik edzéshez, foglalkozáshoz szeretnél csatlakozni, de bizonytalan vagy magadban, keresd bátran oktatóinkat.

Masszázsok kimozgatások

Ha elfáradtál, relaxálnál, esetleg lesérültél, segítenek a Gerinckovácsok. Legyen szó masszázsokról, kimozgatásról, kezelésről, kinesio tape ragasztásról, ezt nálunk megtalálod.

FMS Szűrés

Mielőtt sportolni, aktív mozgásba kezdenél megismerheted  és szükség szerint korrigálhatod mozgásmintáidat a későbbi sérülések elkerülése érdekében.

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

FMS SZŰRÉS

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!

„Ne kívánd, hogy jobban nézz ki, dolgozz érte.” – Anonymous”

ANONIMOUS