Gerinc Kovácsok

Kimozgatás masszázs

Kérj időpontot

Kovács Lajos
Tel: 30/399-7977

Kovácsné Bánki Ilona
Tel: 30/973-2995

Kovács Roland
Tel: 70/389-1422

www.gerinckovacsok.hu

KIMOZGATÁSOK, KEZELÉSEK, MASSZÁZSOK

Gerinc Kovácsok

 

Kezelések

Kimozgatások – az emberi mozgásszervek manuális kezelése. Segít a mozgásszervi problémákkal, lumbágóval, derék-, nyak- és fejfájással, idegbecsípődéssel küszködőknek. Segítségével enyhíthetők, megszüntethetők a rendellenességek, tünetek. Ezen túl komoly javulás érhető el vele gerincferdülés esetén is.

A Kinesio Tape ragasztást használjuk izomlazításra, aktiválásra, fájdalomcsillapításra, beszűkült mozgástartomány növelésére. Célja a test természetes öngyógyítási folyamatainak a támogatása miközben mozgáskorlátozás nélkül stabilizálja az izmokat és az ízületeket.

Az S.I-terápia egy teljesen fájdalommentes, rendkívül finom japán gerinckezelés. Sok esetben a sérvre, isiász-ra, vagy lumbágóra utaló panaszok, fájdalmak mögött, vagy mellet az SI ízület elakadása is állhat.

A kenés és az inazás visszarendezi az inakat az eredeti helyükre, amik rossz tartástól, hirtelen rossz mozdulattól, erőltetéstől elmozdulhatnak, feszülhetnek, fájdalmasak lehetnek.

A fasciaterápia során a jól tapintható letapadásokat eszközzel vagy kézzel hatékonyan fel lehet oldani, ezzel az izom normális funkciója, rugalmassága, az egyéb kötőszöveti elemek működése helyére kerül. 

Ha fáj, ha megoldást keresel mozgásszervi problémádra, válassz módszerünk közül.

 

Masszázsok

9 féle masszázs – a relaxációs wellnesstől a problémamegoldó masszázsig – szerepel kínálatunkban.

A svédmasszázs a fiziológiai hatásokra épít. Az alkalmazott technikák többféle masszázs típusból lettek összerendezve egy professzionálisan felépített, élmény orientált kezeléssé.  A wellness a jól-lét állapota, a testi-lelki-szellemi egyensúly megléte és fenntartása.

Az aromaterápiás arcmasszázs ezen típusa bármilyen masszázstípus kiegészítéseként vagy önállóan is alkalmazható. Célja a stresszoldás, relaxáció, esetleg fejfájás, migrén kezelése. A technika Bali-ról, indonéz terapeutáktól származik, mely egy elképesztően hatékony, kiválóan pihentető és regeneráló, távol-keleti relaxációs rituálé.

A Tradicionális Thai masszázs lényege a test természetes egyensúlyi állapotának visszaállítása. Speciális technikájával az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja komplex kezelést biztosítva. Oldja az energiablokkokat, ellazítja a testet és a lelket, méregtelenít.

A trigger pont masszázs a feszültség gócokat oldja fel. A görcsös csomók kilazítása, a trigger pontok lassú, fokozatos nyomásával, majd oldásával érhető el. 

A Dinamikus Rapid Masszázs egy masszázsszéken végzett, hagyományos (keleti) és modernkori (nyugati) elveket és technikákat saját fejlesztésű fogásokkal ötvöző, intenzív, 8-10 perces energikus masszázsfajta.

Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

Kovácsné Bánki Ilona

Tel: 30/973-2995

Rólam

A GerincKovácsok tagjaként  a mozgásszervi problémával küzdőket különféle probléma megoldó kezelésekkel, masszázsokkal segítem (S.I-terápia, köpölyözés, Safe-laser, kézi és gépi nyirokmasszász).
Az ellazulni, relaxálni vágyókat svéd-wellness masszázzsal, aromaterápiás stresszoldó arcmasszázzsal, kismama-masszázzsal várom szeretettel.
NMPT instruktorként egyéni foglalkozások keretében átmozgató, tartásjavító, mozgásfejlesztő tornákat, gerinctornákat tartok. Rólam többet megtudhatsz itt.

Kovács Roland

Tel: 70/389-1422

Rólam

A GerincKovácsok legújabb tagjaként svéd-wellness masszázzsal, köpölyözéssel,
ínkezeléssel és hamarosan Yumeiho masszázzsal várom a mozgásszervi panaszokkal hozzám fordulókat, illetve a relaxálni vágyókat.

MERT ÉP TESTBEN KÖNNYED A MOZGÁS” – GerincKovácsok

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!