MUNKATÁRSAINK

SPORT ÉS ÉLETMÓD KÖZPONT

Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

Vincze Krisztián

Tel: 30/955-2918

Rólam

Jelenleg is aktív sportoló vagyok a békéscsabai Carlson Gracie EW csapatát erősítve, Brazil jiu jitsu, No gi grappling, illetve MMA szabályrendszerben. 10 éve kezdtem a versenysportot, ez idő alatt számos rangos versenyen tudtam részt venni és sikereket elérni, magyar, nemzetközi és világversenyeken egyaránt. Carlson Gracie Lila öves instruktor vagyok Brazil Jiu jitsu sportágban.

Szakácsi Judit

Tel: 20/495-9859

Rólam

Közel 10 éve része az életemnek az intervall! 5 éve sikeresen teljesítettem az EFI csoportos sportedzői képzését. Azóta hetente több alkalommal tartok intervall csoportos edzéseket Szeghalmon és Füzesgyarmaton ahol a jó hangulat és az izomláz garantált 🙂 Várlak szeretettel dinamikus és változatos edzéseimen!

Takács-Karancsi Dorottya

Tel: 30/410-9343

Rólam

Testépítés-fitness sportedző, ZONA edző, LoveYourBelly oktató, jóga oktató, és táplálkozási tanácsadó vagyok. Közel 10 éve indultak el és működnek azóta is folyamatosan az Intervall edzések Szeghalmon. Két társammal karöltve tartunk változatos, intenzív és hatékony órákat, melyekre mindenkit szeretettel várunk.

Tóth Beáta

Tel: 30/455-9414

Rólam

2018-ban az aerobic sportedző képzés elvégzése után csoportos edzéseket tartottam, majd a következő évben régi vágyam valósítottam meg egy újabb képzéssel, TRX Trainer lettem. Azóta tartok TRX személyi edzéseket, kisebb létszámú csoportos órákat.

Láncziné Krivanek Veronika

Tel: 30/121-8932

Rólam

2016-ban kezdtem el Etka-jóga órákra járni. Gyógypedagógusként fontosnak tartottam, hogy olyan tudásnak lehessek a birtokában, mellyel fejleszteni tudom a gyermekek mozgáskoordinációját. 2018-ban Csíki Mariann vezetésével elvégeztem a gyermekjóga oktatóképzést az ASRAM jógaközpontban. Ezt követett egy olyan elhatározás, hogy önmagam megsegítésére is további képzésen vegyek részt. 2019-ben kaptam meg hatha jógaoktató oklevelemet, melyet Gyuró Évánál végeztem a BARAKA Jóga Iskolában. Azóta életem részévé vált a jóga. Saját tapasztalásaim alapján építem óráimat, tradicionális hatha jóga alapokra, melyet tudatos mozgás, fókuszált jelenlét és lágy áramlás jellemez. Mélyrelaxációs módszerrel fejlesztem a tudatosságot, mellyel a belső feszültségek oldódnak. Hiszem, hogy a jóga segít újjáépíteni a testet és pozitív változásokat hoz az életben mind testi, mind szellemi szinten.

Kovácsné Bánki Ilona

Tel: 30/973-2995

Rólam

A GerincKovácsok tagjaként  a mozgásszervi problémával küzdőket különféle probléma megoldó kezelésekkel, masszázsokkal segítem (S.I-terápia, köpölyözés, Safe-laser, kézi és gépi nyirokmasszász).
Az ellazulni, relaxálni vágyókat svéd-wellness masszázzsal, aromaterápiás stresszoldó arcmasszázzsal, kismama-masszázzsal várom szeretettel.
NMPT instruktorként egyéni foglalkozások keretében átmozgató, tartásjavító, mozgásfejlesztő tornákat, gerinctornákat tartok. Rólam többet megtudhatsz itt.

Kovács Roland

Tel: 70/389-1422

Rólam

A GerincKovácsok legújabb tagjaként svéd-wellness masszázzsal, köpölyözéssel,
ínkezeléssel és hamarosan Yumeiho masszázzsal várom a mozgásszervi panaszokkal hozzám fordulókat, illetve a relaxálni vágyókat.

„elkezdeni és tenni csak most lehet, A tegnap már elmúlt, a holnap még nem jött el! ”

„Az egyetlen ember, akitől meg kell próbálnod jobbnak lenni, az aki tegnap voltál.”

„Ami nem nehéz, attól nem is fejlődsz.”

„Csak egy ember kell ahhoz, hogy megváltoztasd az életed: Te.”
– Anonymous

„Csak két nap van az évben, amikor nem lehet semmit tenni. Az egyik a tegnap, a másik pedig a holnap.”
– Dalai Lama

NÁLUNK MEGTALÁLOD

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK