Kihon kata kumite

Kyokushin Karate

JELENTKEZZ MOST

Sensei Kovács Lajos 3. dan
Tel: 30/399-7977

KARATE EDZÉSEK

GYERMEK CSOPORT

HÉTFŐ: 16.30-17.45

HALADÓ CSOPORT

CSÜTÖRTÖK 16.30-17.45

KYOKUSHIN KARATE

KEZDŐ ÉS HALADÓ CSOPORTOK

KIHON – KATA – KUMITE

Tradicionális karate edzések minden korosztály számára
A karate nem a verekedésről szól, életforma, mely önfegyelemre, kitartásra, hagyománytiszteletre tanít, öntudatos, felelősséget vállalni képes embereket nevel. Keresztezett mozgásai, légző gyakorlatai és hanggal kísért technikái révén jótékony hatást gyakorol az egészséges testtudat és kiegyensúlyozott életmód kialakítására. Elősegíti a koncentrációs képességek kialakulását, ezáltal a tanulmányi eredmény és a mindennapi teendők javulását is. Az edzéseken a sportolók a küzdelem, önvédelem, formagyakorlatok segítségével megtanulják kezelni és előnyükre fordítani az őket ért kihívásokat, kudarcokat, negatív hatásokat.  A testedzés mellett elsajátítják az önismeretet és az ellenfél tiszteletét, ezáltal képessé válnak építő módon megoldani konfliktusaikat. A folyamatos fejlődésről táborokban, övvizsgákon, versenyeken tehetnek tanúbizonyságot a karatékák.
 
Várunk szeretettel edzéseinken. 
 
Oktatónk
Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

„AMI MÉG MA LEHETETLENNEK TŰNIK, KÉSŐBB MÁR CSAK BEMELEGÍTÉS LESZ” – ANONYMOUS

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!