mMA / grappling

MMA /  GRAPPLING

JELENTKEZZ MOST

Vincze Krisztián
Tel: 30/955-2918

MMA / GRAPPLING

EDZÉSEK

HÉTFŐ: 19.30-21.00

MMA

mixed martial arts

Az MMA azaz a mixed martial arts, vagy kevert harcművészetek olyan küzdősport, mely megengedi az ütést, rúgást és a földharcot egyaránt, állva és földön is. Különféle küzdősportok és harcművészetek technikáit vegyesen alkalmazzák, innen ered a neve is.
Az MMA az egyik legkomplexebb küzdősport, egy olyan versenyrendszer, ami a legtöbb küzdősportban használt elemet viszonylag kevés megkötéssel szabályosnak tekinti. Az ütések, rúgások mellett a fojtások és a feszítések is megengedettek.
 

GRAPPLING

dobások földharc technikák

A grappling kifejezés az angol grapple (megragadni, megfogni) igéből ered. Megragadásos, összekapaszkodós küzdelmet jelent. Egyfajta hibrid küzdősport, amely nem alkalmaz ütéseket. A stílust a hagyományos birkózás, a jiu jitsu, a szambó, judo és más, alávetéses fogásokat alkalmazó küzdősportokból alakították ki. Tartalmaz földre viteleket, dobásokat, de a földharc technikák miatt igazán hatékony,amelyeket a brazil jiu jitsuból fejlesztettek ki.
Vincze Krisztián

Tel: 30/955-2918

Rólam

Jelenleg is aktív sportoló vagyok a békéscsabai Carlson Gracie EW csapatát erősítve, Brazil jiu jitsu, No gi grappling, illetve MMA szabályrendszerben. 10 éve kezdtem a versenysportot, ez idő alatt számos rangos versenyen tudtam részt venni és sikereket elérni, magyar, nemzetközi és világversenyeken egyaránt. Carlson Gracie Lila öves instruktor vagyok Brazil Jiu jitsu sportágban.

„Ami nem nehéz, attól nem is fejlődsz.”

– ANONYMOUS

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!