erő dinamika statika

Funkcionális köredzés

JELENTKEZZ MOST

Kovács Lajos
Tel: 30/399-7977

EDZÉSEK

CSÜTÖRTÖK: 19.00-20.00

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

ERŐ DINAMIKA STATIKA

Saját testsúlyos és eszközös erőgyakorlatok statikus és dinamikus elemeket ötvözve, melyek az izomfejlesztés mellett nagy hangsúlyt helyeznek az ízületvédelemre, olyan eszközöket használva, melyek nem akadályozzák a szabad mozgást (pl. ugrálókötél, medicinlabda, kettlebell, gumilabda).  Az edzések kiegészülnek erőnléti és technikai feladatokkal is.  Az edzéseken nemtől függetlenül várjuk, a kihívásokat kedvelőket, akik kipróbálnák határaik feszegetését!

 

Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

„Kezdjük azzal, hogy elkezdjük!
– MERYL STREEP

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!