ERŐNLÉTI EDZÉSEK

SPORT ÉS ÉLETMÓD KÖZPONT

Kettlebell

A kettlebell másnéven girja, egy hagyományos orosz öntöttvas súly, mely úgy néz ki, mint egy füles ágyúgolyó. Segít az erő, egyensúly és koordináció fejlesztésében, praktikus eszköz a kardio edzéshez.

Funkcionális köredzés

Saját testsúlyos és eszközös erőgyakorlatok statikus és dinamikus elemeket ötvözve, melyek az izomfejlesztés mellett nagy hangsúlyt helyeznek az ízületvédelemre, olyan eszközöket használva, melyek nem akadályozzák a szabad mozgást (pl. ugrálókötél, medicinlabda, kettlebell, gumilabda).

Intervall

Váltakozó intenzitású mozgásforma, melyben az aktív és pihenő szakaszok váltják egymást (pl. 30mp aktív/10mp pihenő szakaszok). Hazékony zsírégető és izomépítő edzés, serkenti az anyagcserét, a vérkeringést. Növeli az erőt, állóképességet, gyorsaságot és utóégető hatással bír.

TRX

A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise). A Suspension Trainer egy könnyen hordozható heveder-rendszer, mely mobil edzőteremként használható.

EDZŐINK

Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

Tóth Beáta

Tel: 30/455-9414

Rólam

2018-ban az aerobic sportedző képzés elvégzése után csoportos edzéseket tartottam, majd a következő évben régi vágyam valósítottam meg egy újabb képzéssel, TRX Trainer lettem. Azóta tartok TRX személyi edzéseket, kisebb létszámú csoportos órákat.

Szakácsi Judit

Tel: 20/495-9859

Rólam

Közel 10 éve része az életemnek az intervall! 5 éve sikeresen teljesítettem az EFI csoportos sportedzői képzését. Azóta hetente több alkalommal tartok intervall csoportos edzéseket Szeghalmon és Füzesgyarmaton ahol a jó hangulat és az izomláz garantált 🙂 Várlak szeretettel dinamikus és változatos edzéseimen!

Takács-Karancsi Dorottya

Tel: 30/410-9343

Rólam

Testépítés-fitness sportedző, ZONA edző, LoveYourBelly oktató, jóga oktató, és táplálkozási tanácsadó vagyok. Közel 10 éve indultak el és működnek azóta is folyamatosan az Intervall edzések Szeghalmon. Két társammal karöltve tartunk változatos, intenzív és hatékony órákat, melyekre mindenkit szeretettel várunk.

Amit még kínálunk

Személyi edzések, egyéni foglalkozások, oktatások, átmozgató tornák, és mozgásminta szűrés. Masszázsok, kimozgatás és különféle kezelések.

Személyi edzések

Lehetőséged van egyéni oktatásra, gyakorlásra, személyi edzésre magánórák keretében. Ha valamelyik edzéshez, foglalkozáshoz szeretnél csatlakozni, de bizonytalan vagy magadban, keresd bátran oktatóinkat.

Masszázsok kimozgatások

Ha elfáradtál, relaxálnál, esetleg lesérültél, segítenek a Gerinckovácsok. Legyen szó masszázsokról, kimozgatásról, kezelésről, kinesio tape ragasztásról, ezt nálunk megtalálod.

FMS Szűrés

Mielőtt sportolni, aktív mozgásba kezdenél megismerheted  és szükség szerint korrigálhatod mozgásmintáidat a későbbi sérülések elkerülése érdekében.

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

FMS SZŰRÉS

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

„Csak két nap van az évben, amikor nem lehet semmit tenni. Az egyik a tegnap, a másik pedig a holnap.”

ANONIMOUS

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!