TEST ELME LÉLEK

Jóga

JELENTKEZZ MOST

Láncziné Krivanek Veronika
Tel: 30/121-8931

JÓGA ÓRÁK

PÉNTEK: 17.30-19.00

JÓGA

TEST ELME LÉLEK

A „jóga” szanszkrit eredetű szó, azt jelenti: összekötés, egyesülés. A jógagyakorlatok a maguk teljességében fejtik ki hatásukat, megteremtik a test, a szellem, a tudat és a lélek egyensúlyát. Ily módon segít a jóga megoldani, leküzdeni a mindennapos próbatételeket, problémákat és gondokat. A jógával közelebb jutunk önmagunk megismeréséhez, életünk értelmének és Istenhez való viszonyunknak magasabb szintű megértéséhez.

A jóga célja belső békénk, énünk középpontjának megtalálása.
Tökéletes összhangba hozza a különböző testi funkciókat, hogy azok működésükkel megteremtsék az egész test jólétét. Fizikai és mentális terápia. Az egészség és a fizikai jólét megőrzésének eszköze.

Az ászanák megszüntetik a rossz testi közérzetet, a meditációs technikák pedig csökkentik a stresszt, megszüntetik a fizikai, mentális, pszichés feszültségeket. A jóga egy univerzális tudás, ami kihat az élet minden területére és fejleszti az embert testi-lelki-szellemi szinten. Tonizálja és élettel tölti meg a belső szerveket, fokozza a véráramlást, összehangolja az idegrendszer működését, stimulálja az agyat, javítja a testtartást, kitisztítja az elmét, összpontosítja a figyelmet és energiát termel.

A rendszeres jóga gyakorlása nemcsak hajlékonnyá, erőssé, formássá, egészségessé tesz, hanem kitartóvá, türelmessé és boldoggá is. A rendszeres gyakorlás legnagyobb előnye pedig az azt kísérő örömérzet. A jobb alvás, a csökkent stressz szint, a jó emésztés, a megnövekedett energiaszint, a jó mentális állapot, az egyensúly, az ellazultság és az a tudat, hogy tehetünk jólétünkért, mind elősegítik azt, hogy az öröm megjelenjen a mindennapokban.

 

Láncziné Krivanek Veronika

Tel: 30/121-8932

Rólam

2016-ban kezdtem el Etka-jóga órákra járni. Gyógypedagógusként fontosnak tartottam, hogy olyan tudásnak lehessek a birtokában, mellyel fejleszteni tudom a gyermekek mozgáskoordinációját. 2018-ban Csíki Mariann vezetésével elvégeztem a gyermekjóga oktatóképzést az ASRAM jógaközpontban. Ezt követett egy olyan elhatározás, hogy önmagam megsegítésére is további képzésen vegyek részt. 2019-ben kaptam meg hatha jógaoktató oklevelemet, melyet Gyuró Évánál végeztem a BARAKA Jóga Iskolában. Azóta életem részévé vált a jóga. Saját tapasztalásaim alapján építem óráimat, tradicionális hatha jóga alapokra, melyet tudatos mozgás, fókuszált jelenlét és lágy áramlás jellemez. Mélyrelaxációs módszerrel fejlesztem a tudatosságot, mellyel a belső feszültségek oldódnak. Hiszem, hogy a jóga segít újjáépíteni a testet és pozitív változásokat hoz az életben mind testi, mind szellemi szinten.

„A JÓGA A TUDATOSSÁG MŰVÉSZETE A TEST, AZ ELME ÉS A LÉLEK VÁSZNÁN

– amit ray

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!