SZOLGÁLTATÁSAINK

SPORT ÉS ÉLETMÓD KÖZPONT

Kimozgatások, masszázsok

Kimozgatások, különféle masszázsok, kezelések a GerincKovácsok segítségével.
https://gerinckovacsok.hu/

FMS Szűrés

Az FMS szűrőrendszer használata során világossá válnak a mozgásmintáink gyenge pontjai (aszimmetriák, kompenzációk, melyeket mozgás közben használunk) A kapott információk birtokában mindenkinek egyénre szabottan lehet korrekciós tervet készíteni.  

Egyéni órák

Lehetőséged van egyéni oktatásra, gyakorlásra, személyi edzésre magánórák keretében. Ha valamelyik edzéshez, foglalkozáshoz szeretnél csatlakozni, de bizonytalan vagy magadban, keresd bátran oktatóinkat.

MUNKATÁRSAINK

Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

Kovácsné Bánki Ilona

Tel: 30/973-2995

Rólam

A GerincKovácsok tagjaként  a mozgásszervi problémával küzdőket különféle probléma megoldó kezelésekkel, masszázsokkal segítem (S.I-terápia, köpölyözés, Safe-laser, kézi és gépi nyirokmasszász).
Az ellazulni, relaxálni vágyókat svéd-wellness masszázzsal, aromaterápiás stresszoldó arcmasszázzsal, kismama-masszázzsal várom szeretettel.
NMPT instruktorként egyéni foglalkozások keretében átmozgató, tartásjavító, mozgásfejlesztő tornákat, gerinctornákat tartok. Rólam többet megtudhatsz itt.

Kovács Roland

Tel: 70/389-1422

Rólam

A GerincKovácsok legújabb tagjaként svéd-wellness masszázzsal, köpölyözéssel,
ínkezeléssel és hamarosan Yumeiho masszázzsal várom a mozgásszervi panaszokkal hozzám fordulókat, illetve a relaxálni vágyókat.

Amit még kínálunk

Személyi edzések, egyéni foglalkozások, oktatások, átmozgató tornák, és mozgásminta szűrés. Masszázsok, kimozgatás és különféle kezelések.

Személyi edzések

Lehetőséged van egyéni oktatásra, gyakorlásra, személyi edzésre magánórák keretében. Ha valamelyik edzéshez, foglalkozáshoz szeretnél csatlakozni, de bizonytalan vagy magadban, keresd bátran oktatóinkat.

Masszázsok kimozgatások

Ha elfáradtál, relaxálnál, esetleg lesérültél, segítenek a Gerinckovácsok. Legyen szó masszázsokról, kimozgatásról, kezelésről, kinesio tape ragasztásról, ezt nálunk megtalálod.

FMS Szűrés

Mielőtt sportolni, aktív mozgásba kezdenél megismerheted  és szükség szerint korrigálhatod mozgásmintáidat a későbbi sérülések elkerülése érdekében.

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

FMS SZŰRÉS

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

„Csak egy ember kell ahhoz, hogy megváltoztasd az életed: Te.”

ANONIMOUS

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!