NMPT alapú foglalkozás

Gerinctorna

JELENTKEZZ MOST

Kovács Lajos
Tel: 30/399-7977

HÉTFŐ:  17.00-18.00

SZERDA: 09.00-10.00  és 16.00-17.00

CSÜTÖRTÖK: 18.00-19.00

VASÁRNAP: 09.00-10.00

GERINCTORNA

Átmozgató tartásjavító mozgásfejlesztő torna

Tartásjavító tornáink minden korosztályban nagyon kedveltek.
A fiatalok esetében leggyakrabban a felgyorsult civilizációs hatásokra kialakult rossz testtartás a jellemző (telefon, számítógép használata közben az előre helyezett fejtartás, vállak előre fordulása miatt). A munkaképes korosztálynál a monoton munkavégzés (legyen álló, ülő munka) miatti megváltozott statika, elfáradó izomcsoportok okoznak problémát, fájdalmakat. Mindehhez gyakran súlyosbító körülményként a stressz is társul, ami további izomfeszüléseket indukál. A rendszeresen végzett speciális nyújtó és erősítő gyakorlatokkal ezeken a sokat tudunk javítani. Az idősebb korosztálynál a megmacskásodott ízületek, elmerevedett izmok okoznak galibát, ami szintén orvosolható egy könnyed, átmozgató tornával. A megnövekedett mozgástartomány az önellátási, és unokázási képességet fokozza. Tartásjavító tornáink nem csak egyéni foglalkozások keretében, hanem két-három fős kiscsoportokban, párban, társsal, barátokkal kínálnak hangulatos és hasznos elfoglaltságot. Ilyenkor sokszor szembesülünk testünk kialakult korlátaival, megdöbbenve vesszük észre, hogy azok a mozdulatok, amik régebben könnyen mentek most nehézségeket okoznak. Vagy ami nekünk oly nehezen megy, azt a másik milyen könnyedén megcsinálja, viszont a következő gyakorlatnál ez pont fordítva történik. Ezek a felismerések kitartásra ösztönöznek és viszik előbbre a fejlődést. Mivel a gyakorlatok sokrétűek, bevezettük a családi tornát, ahol a szülők a gyerek(ek)el együtt mozoghatnak. Családi tornánk a mindennapok monotonitásából kizökkenve, egymásra jobban odafigyelve kínál egyszerre kellemes és hasznos, tartalmas időtöltést.

Oktató

Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

„Minden ember képes arra, amire mások képesek.” – Thomas Young

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!