KÜZDŐSPORTOK

sport ÉS életmód központ

Kyokushin Karate

A pusztakezes harcművészetek közül az egyik legkeményebb és legéletszerűbb, stílus. Bizonyítják ezt hatékony önvédelmi és küzdőtechnikái, valamint elismerten kemény törésgyakorlatai.

Thai box

A thai box (muay thai) felhasználja az öklöt, rúgásoknál a térdet, sípcsontot (hagyományos muay thai-ban a könyököt is), de előfordulnak a sarokkal, lábfejjel leadott rúgások is.

Brazil Jiu-Jitsu

A világ legizgalmasabb harcművészeti stílusa, amely életstílus, filozófia, mentális játszma, kinematikus sakk és fitnesz is egyben

MMA

Az egyik legkomplexebb küzdősport, egy olyan versenyrendszer, ami a legtöbb küzdősportban használt elemet viszonylag kevés megkötéssel szabályosnak tekinti.

Grappling

Egyfajta hibrid küzdősport, amely nem alkalmaz ütéseket. A stílust a hagyományos birkózás, a jiu jitsu, a szambó,judo és más, alávetéses fogásokat alkalmazó küzdősportokból alakították ki.

EDZŐINK

Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

Vincze Krisztián

Tel: 30/955-2918

Rólam

Jelenleg is aktív sportoló vagyok a békéscsabai Carlson Gracie EW csapatát erősítve, Brazil jiu jitsu, No gi grappling, illetve MMA szabályrendszerben. 10 éve kezdtem a versenysportot, ez idő alatt számos rangos versenyen tudtam részt venni és sikereket elérni, magyar, nemzetközi és világversenyeken egyaránt. Carlson Gracie Lila öves instruktor vagyok Brazil Jiu jitsu sportágban.

Amit még kínálunk

Személyi edzések, egyéni foglalkozások, oktatások, átmozgató tornák, és mozgásminta szűrés. Masszázsok, kimozgatás és különféle kezelések.

Személyi edzések

Lehetőséged van egyéni oktatásra, gyakorlásra, személyi edzésre magánórák keretében. Ha valamelyik edzéshez, foglalkozáshoz szeretnél csatlakozni, de bizonytalan vagy magadban, keresd bátran oktatóinkat.

Masszázsok kimozgatások

Ha elfáradtál, relaxálnál, esetleg lesérültél, segítenek a Gerinckovácsok. Legyen szó masszázsokról, kimozgatásról, kezelésről, kinesio tape ragasztásról, ezt nálunk megtalálod.

FMS Szűrés

Mielőtt sportolni, aktív mozgásba kezdenél megismerheted  és szükség szerint korrigálhatod mozgásmintáidat a későbbi sérülések elkerülése érdekében.

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

FMS SZŰRÉS

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

„AMI NEM NEHÉZ ATTÓL NEM IS FEJLŐDSZ”

ANONIMOUS

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!