Muaj thai

Thai box

JELENTKEZZ MOST

Vincze Krisztián
Tel: 30/955-2918

THAI BOX EDZÉSEK

HÉTFŐ: 18.00-19-30

SZERDA: 17.00-18.30

PÉNTEK: 19.00-20.30

THAI BOX

muaj thai

A thai box (muay thai) felhasználja az öklöt, rúgásoknál a térdet, sípcsontot (hagyományos muay thai-ban a könyököt is), de előfordulnak a sarokkal, lábfejjel leadott rúgások is. Az egész világon úgy lett ismert, mint az egyik leghatékonyabb harcművészeti stílus a ringben. Eredetileg mindenfajta felszerelés nélkül művelték, ma a sportolók egységesített szabályok szerint, ökölvívó kesztyűben és védőfelszerelésben küzdenek, de léteznek úgynevezett hagyományos thaiboksz-mérkőzések is, ahol a védőfelszerelést elhagyják. A thai bokszot a „nyolc végtag tudományának” is nevezik, mivel a küzdelem során a bokszoló nem csak az ökleit, de a lábát, a térdét és a könyökét is használhatja.
 
Vincze Krisztián

Tel: 30/955-2918

Rólam

Jelenleg is aktív sportoló vagyok a békéscsabai Carlson Gracie EW csapatát erősítve, Brazil jiu jitsu, No gi grappling, illetve MMA szabályrendszerben. 10 éve kezdtem a versenysportot, ez idő alatt számos rangos versenyen tudtam részt venni és sikereket elérni, magyar, nemzetközi és világversenyeken egyaránt. Carlson Gracie Lila öves instruktor vagyok Brazil Jiu jitsu sportágban.

„Csak mert valami lehetetlen, nem tart vissza attól, hogy megpróbáljuk
– JO CALLAGHAN

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!