erő dinamika statika

Kettlebell

JELENTKEZZ MOST

Kovács Lajos
Tel: 30/399-7977

KETTLEBELL EDZÉSEK

KEDD: 18.00-19.00

KETTLEBELL

ERŐ DINAMIKA STATIKA

Dinamikus, az egész testet igénybe vevő erőt, állóképességet fejlesztő edzés

A kettlebell egy füles ágyúgolyóra hasonlító, öntöttvas eszköz, orosz nevén gyrja. Használatával többfajta gyakorlatot végezhető, melynek során az egész test izmainak összehangolt munkája történik.

Korszerű s tudományos alapokon nyugvó edzésrendszerét Pavel Tsatsuline dolgozta ki, ötvözve a régi jól bevált módszereket a modern tudománnyal. Az edzés ötvözi a zsírégetést az izomépítéssel, az erő-állóképesség javulását a dinamikával, javítja a keringést, erősíti a szív- és érrendszert, segít az összpontosításban. Használata során már a helyes testtartás is folyamatos koordinációt és erőkifejtést igényel, ami az összes izomcsoport együttes, összehangolt munkáját feltételezi, ezért kifejezetten alkalmas gerinc rehabilitációra is. A tréningek intenzívek, változatosak, s folyamatos koncentrációt igényelnek, mentális fejlődést is eredményezve. Ez az eszköz nem nagy izmokat épít, ám szívós, szálkás, zsírmentes testet formál, ezért a nemcsak férfiaknak, nőknek is ajánljuk.

Kovács Lajos

Tel: 30/399-7977

Rólam

A Senshi SE megalakulása óta az egyesület vezetőjeként, oktatójaként tevékenykedem, 3. dan-os Kyokushin Karate oktató, emellett NMPT Instruktor, GFM Level 1 Instruktor, Mediball oktató, FMS szakértő vagyok. Az edzőteremben csoportos edzéseket (karate, kettlebell, funkcionális köredzés) és gerinctornát tartok. A GerincKovácsok tagjaként manuálterápiás kimozgatásokkal, különféle kezelésekkel, masszázsokkal segítem a hozzám érkezőket. Rólam többet megtudhatsz itt.

„PERSZE, HOGY NEHÉZ. NEHÉZNEK KELL LENNIE.
HA KÖNNYŰ LENNE, MINDENKI CSINÁLNÁ.
A NEHÉZSÉG AZ, AMITŐL OLYAN NAGYSZERŰ.”
– JIMMY DUGAN, A LEAGUE OF THEIR OWNUS

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!