intenzív hatékony kardió

Intervall

JELENTKEZZ MOST

Szakácsi Judit
Tel: 20/495-9859

EDZÉSEK

SZOMBAT: 07.00-08.00

INTERVALL EDZÉS

INTENZÍV HATÉKONY KARDIÓ

Váltakozó intenzitású mozgásforma, melyben az aktív és pihenő szakaszok váltják egymást (pl. 30mp aktív/10mp pihenő szakaszok). Hazékony zsírégető és izomépítő edzés, serkenti az anyagcserét, a vérkeringést. Növeli az erőt, állóképességet, gyorsaságot és utóégető hatással bír, tehát edzés után akár 36 órán át is pörög az anyagcsere.

Rövid, intenzív, időhatékony (minimális időráfordítás – maximális eredmény).
Minden edzettségi szinten végezhető (igen, még akár kezdőknek is)!

Ha izmos, formás szálkás testet szeretnél várunk minden szombaton, egy 60 perces kardió és erősítő blokkból összetett, komplex edzéssel a lendületes, aktív hétvégéért.

 

Szakácsi Judit

Tel: 20/495-9859

Rólam

Közel 10 éve része az életemnek az intervall! 5 éve sikeresen teljesítettem az EFI csoportos sportedzői képzését. Azóta hetente több alkalommal tartok intervall csoportos edzéseket Szeghalmon és Füzesgyarmaton ahol a jó hangulat és az izomláz garantált 🙂 Várlak szeretettel dinamikus és változatos edzéseimen!

Takács-Karancsi Dorottya

Tel: 30/410-9343

Rólam

Testépítés-fitness sportedző, ZONA edző, LoveYourBelly oktató, jóga oktató, és táplálkozási tanácsadó vagyok. Közel 10 éve indultak el és működnek azóta is folyamatosan az Intervall edzések Szeghalmon. Két társammal karöltve tartunk változatos, intenzív és hatékony órákat, melyekre mindenkit szeretettel várunk.

„Hajnali negyed ötkor bármi lehetségesnek tűnik. bármi”

– STEPHEN KING

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!