carlson gracie

Brazil
jiu-jitsu

JELENTKEZZ MOST

Vincze Krisztián
Tel: 30/955-2918

BRAZIL JIU-JITSU

EDZÉSEK

SZOMBAT: 15.00-16.30

BRAZIL JIU-JITSU

carlson gracie

A brazil jiu-jitsu a világ legizgalmasabb harcművészeti stílusa, amely életstílus, filozófia, mentális játszma, kinematikus sakk és fitnesz is egyben. Megtanít győzni, harcban veszíteni, küzdeni, tervezni és rugalmasan újra tervezni. A brazil jiu-jitsu azoknak szól, akik nem félnek attól, hogy naponta egyre jobbak akarjanak lenni. A brazil jiu-jitsu nem könnyű. Ha az lenne, mindenki brazil jiu-jitsu gyakorló lenne. Mma Az MMA az egyik legkomplexebb küzdősport, egy olyan versenyrendszer, ami a legtöbb küzdősportban használt elemet viszonylag kevés megkötéssel szabályosnak tekinti. Az ütések, rúgások mellett a fojtások és a feszítések is megengedettek.
Vincze Krisztián

Tel: 30/955-2918

Rólam

Jelenleg is aktív sportoló vagyok a békéscsabai Carlson Gracie EW csapatát erősítve, Brazil jiu jitsu, No gi grappling, illetve MMA szabályrendszerben. 10 éve kezdtem a versenysportot, ez idő alatt számos rangos versenyen tudtam részt venni és sikereket elérni, magyar, nemzetközi és világversenyeken egyaránt. Carlson Gracie Lila öves instruktor vagyok Brazil Jiu jitsu sportágban.

„Soha nem állsz készen arra, amit tenned kell. csak csináld meg! Ettől leszel készen”
– FLORA RHETA SCHREIBER

Edzéseink

KYOKUSHIN KARATE

THAI BOX

BRAZIL JIU JITSU

MMA

GRAPPLING

KETTLEBELL

FUNKCIONÁLIS KÖREDZÉS

INTERVALL

TRX

GERINCTORNA

JÓGA

FMS SZŰRÉS

KIMOZGATÁSOK, MASSZÁZSOK

még nem késő

KEZDD EL MOST

Jelntkezz edzéseinkre, óráinkra vagy kérj egy időpontot FMS Szűrésre! Ha relaxációra várgysz foglalj egy masszázs időpontot!