A Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2007. évi Utánpótlás Magyar Bajnokságát ismét a Berettyó BUDO SE rendezte meg, november 24-én Berettyóújfaluban.

Egyesületünk szeghalmi és körösladányi klubjainak karatékái közül 19 versenyző indult csatába, az év egyik legrangosabb versenyén, mely szombaton egész nap reggeltől estig tartott. A bajnokságon 33 klub, 300 versenyzője küzdött, gyermek, serdülő, ifjúsági és junior korcsoportokban. Versenyzőink közül 9 főnek sikerült dobogóra állnia, ők egy arany, három ezüst és öt bronzéremmel térhettek haza.

Foto album

Helyezést elért versenyzőink

Győri Mátyás I. helyezés (Gyermek I fiú + 39kg)

Agárdi Terézia Amanda II. helyezés (Gyermek I lány +32 kg)

Nyilas Viktor II. helyezés (Gyermek I fiú 39 kg)

Agárdi László II. helyezés (Gyermek II fiú 40 kg)

Kovács Tímea III. helyezés (Gyermek I lány +32 kg)

Kovács Zsolt III. helyezés (Gyermek I fiú 39 kg)

Szőke Gábor III. helyezés (Gyermek II fiú 52 kg)

Nagy Róbert III. helyezés (Serdülő fiú 62 kg)

Zsila Tamás III. helyezés (Junior fiú 65 kg)

A rendezvényen jelen volt shihan Furkó Kálmán 6.dan, az MKKSZ elnöke, shihan Karmazin György 5.dan az MKKSZ ügyvezető igazgatója és shihan Bence Antal 5.dan a Magyar Válogatott szövetségi kapitánya is. A megnyitón díszokleveleket nyújtottak át a nemrégiben Tokióból a Kyokushin Világbajnokságról hazatért, és ott sikeresen szereplő felnőtt Magyar Válogatott tagjainak, köztük a Világbajnok Szövetes Veronikának. A verseny programját a szünetben a válogatott magas szintű karate bemutatója színesítette.