Hamarosan ránk köszönt a Téli Napforduló, amely egyben az energetikai átfordulás, átminősülés ideje is lesz.

December 21-én nyílik meg a 11:11 kapuja, mely átlendíti a Földet és a rajta élő embereket, lényeket a következő rezgésszintre. Sorsfordító nap ez, ezért nagyon fontos, hogy mindenki megtegye az előkészületeket, s munkálkodjék addig is szeretettel, alázattal, összekapcsolódva, ezzel is emelve a rezgésszintet.

Számos előrejelzés, üzenet, írás látott napvilágot ezzel a nappal kapcsolatban; gondolom, ezeket mindenki olvasta, hallotta, én csak annyit szeretnék hozzáfűzni: a változás benned van, benned lesz, s amit gondolsz, érzel, mondasz és teszel, azt fogja Világod tükrözni. Ha  sokan koncentrálunk a szeretetteljes és harmonikus átlendülésre, akkor úgy lesz. Ha kizárjuk a félelemkeltő üzenetek vibrációit, és nem engedjük magunkban, hogy gyökeret verjen és áldatlan tevékenységét kifejtse, akkor nincs mitől tartanunk.
Senki sem tudja pontosan, mi fog történni azon a napon, hiszen az adott pillanatban dől majd el, hányan leszünk azon a rezgésszinten, amely elegendő lesz a pozitív átforduláshoz, de én hiszem, hogy sokan munkálkodunk évek óta ahhoz, hogy ez megtörténjen, békében, szeretetben.
Kérlek, ne engedjétek be azon üzenetek rezgéseit és információit, melyek a több napos sötétségről, a napokig tartó megvakulásról, a csontig hatoló hidegről és a tavaszig tartó káoszról szólnak. Ezeknek semmi más célja nincs, mint az, hogy félelmet, rettegést és pánikot keltsenek. Számos tiszta forrásból származó üzenet érkezett, melyek megerősítették, hogy minden úgy történik majd, ahogyan azt a benne résztvevő emberek rezgéstartománya meghatározza: ha szeretettel, békével, áldással és hálával munkálkodunk addig és abban a pillanatban is tartjuk ezt az állapotot, akkor biztonságban, áldottan, meghitten történik az egész folyamat. Erre koncentráljatok!

Természetesen lesznek külső változások is, de azok fokozatosan következnek majd be, semmiképpen sem zuhannak ránk azon az éjszakán. A változás belülről történik majd: azt fogjátok érezni, valami végérvényesen és visszavonhatatlanul megváltozott bennetek, s látszólag minden ugyanúgy megy tovább a maga rendje szerint, mégis, minden más lesz odabent.
Ezt jelenti a rezgésszint változás, ezt jelenti az energetikai ugrás.

Addig is, ami a legfontosabb, hogy addig a napig folyamatosan és szakadatlanul munkálkodjatok.
Próbáljatok minden visszahúzó szálat letenni, elvarrni, legyen az kapcsolat, munka, minta, érzés, gondolat vagy tett. Ha van olyan ember, akivel tisztázásra szorul a kapcsolatod, tedd meg, beszélj vele; ehhez óriási segítséget kapsz a segítő Lényektől és a bolygó állások is ezt erősítik. Ha nem tudod mégsem megoldani, áldással engedd útjára. Lesz olyan, akinek menni kell, mert mindent átadtatok egymásnak és lejárt a közös időtök. Gondoljatok hálával az együtt töltött időre, s haladjatok tovább.
Minősítsétek át a mintákat, melyek már nem szolgálják fejlődéseteket, tegyétek le a betegségek emlékeit – tapasztalhatjátok, hogy minden régi betegség, sérülés, melyeknek már csak az energetikai mintája van bennetek, föllángol, újra terítékre kerül, meggyötör, mert ugyanúgy fáj, ugyanazt az érzést kelti -, engedjétek, hogy felszínre kerüljenek: nézzetek velük szembe, hogy el tudjátok őket egyszer s mindenkorra engedni. Igaz ez a lelki, pszichikai  és érzelmi sérülésekre is.

Folyamatosan tartsátok a szeretet, béke és bölcsesség rezgését magatokban, sugározzátok ezt a világra, környezetetekre, hogy mindenki részesüljön belőle, s vigye tovább az útján, áldással telve.
Minden nap adjatok hálát azért, ami a tiétek, és azért, ami elengedésre kerül.:) Ne feledjétek megköszönni segítőitek áldásos tevékenységét, legyenek azok emberi testben, avagy más formában. Folyamatos legyen a kapcsolat az Égiekkel, hiszen velünk együtt munkálkodnak ők is a közös jóért és felemelkedésért.
Fokozottan van jelen ebben az időszakban Mikaél arkangyal, Boldogasszony és Saint Germain (Rákóczi), aki az ibolya sugár mestere, s jelen pillanatban is fölöttünk, a Kárpát-medence fölött őrködik parancsnoki hajója.
Összekapcsolódott már a Plejádok-, Szíriusz-, Orion-öv-, a Nefilimek-, és a Galaktikus Tanács hálója a Földdel, folyamatosan erősítve a rezgéseket.

December 21-e előtt a sok „apró” lépés között lesz egy jelentősebb nap, amely nem más, mint december 12-e.
Ami fontos: december 12-e előjáték lesz a 21-éhez, hiszen ha megnézitek, a két dátum ugyanaz, csak fordítva és ugyanúgy 11-es a rezgése mind a kettőnek. Ha a kettőt összerakjuk, kijön a 11:11, ami pedig a kapu-átjáró rezgése. Vagyis amely kapu 21-én megnyílik, annak az előkészületei lesznek 12-én, az első része akkor lesz az emberiségre és a Földre hangolva.:)
Ezen a napon szánjatok rá időt, hogy elcsöndesedjetek, ha lehet, gyűljetek össze többen és imádkozzatok, végezzetek energetikai gyakorlatokat, összekapcsolódást, meditáljatok. Kapcsolódjatok be a közös hálóba, és áramoltassátok a Szer-etet energiáit. Küldjetek a hálóba hálát, áldást, békét, s áramoltassátok vissza a szív csakrátokba.
Kérjétek az Égieket, hogy kapcsolják be szívetekbe az átalakuláshoz szükséges energiákat, és a harmóniát.
Ezzel a kapu első része aktiválódik.:)

21-én – 20-a éjféltől 21-e éjfélig – tart majd az átalakulás időszaka.
A kapu valószínűleg 11 óra 11 perckor tárul ki teljesen, akkorra lesz teljesen átjárható a világok közötti fátyol, s akkorra nyílik meg az Orion Csillagkapuja.
Erre az időpontra időzítsétek a közös munkát.
A legfontosabb, hogy ezen a napon rengeteg kis Mag gyűljön össze a Föld minden pontján, s ezek a Magok kapcsolódjanak össze a Hálóban. Nem számít, hogy ezek a Magok hány főből állnak, lehetnek egészen aprók, akár egy-kétszemélyesek is, de akár sok száz főből is állhatnak. A lényeg, hogy mindenki koncentráljon a Szer-etet erőire, és hálával, felajánlással kezdje meg a közös imádságot.
Legáldásosabb formája, ha körben ültök vagy álltok, és összekapcsoljátok szív csakráitokat. Képzeljétek el, hogy növekszik benne egy hatalmas rózsaszínű gömb, átitatva ibolyával és zölddel, szikrázó kékkel, s érezzétek, hogy áramlik közöttetek. Ha már biztos a kör, akkor küldjétek tovább a hálóba, futtassátok végig, érzékeljétek a többi Magot, kapcsolódjatok. Ezek után egyétek föl a kapcsolatot az Égiekkel, áramoltassátok tovább az erőket, majd vezessétek vissza a szív csakrátokba. Innen árasszátok szét a Földre, s rajta minden lényre, s akinek megy, nyugodtan kiterjesztheti az Univerzumunkra is.

Gyújtsatok fényeket, készítsetek oltárt, akármilyen pici is legyen, s adjátok meg a módját ennek az alkalomnak, ne legyen egy elhadart, elkapkodott munka belőle.:)
A nap folyamán tegyétek ugyanúgy a dolgotok, ahogyan addig. Ha egész nap imádkoztok, úgy is jó, ha főztök, együtt vagytok a családotokkal és barátaitokkal és örömben vagytok, az is nagyon jó. Hatalmas erővel bír!:)
Éjfélkor pedig újra végezzétek el a gyakorlatot. Engedjétek magatokba azt a hatalmas erőt, mely akkor aktiválódik bennetek.:))

Többen kérdezték, mi a teendő addig a napig, a szeretet áramoltatásán és az önmagunkon való munkán kívül, s mi az, amire vigyázni kell?
A hangolások és tisztulások, felkészülések miatt folyamatos testi-lelki tüneteket tapasztalhattok, melyek egyénenként más-más erősségűek lehetnek, és mindenkinek habitusától, érzékenységétől függ, hogyan tud vele boldogulni, hogyan tudja esetleg enyhíteni őket.

A testi tünetek közé tartoznak: az erős, szinte migrénszerű fejfájások, amelyek lehetnek rohamszerűek és tartósak egyaránt. Jellemzően a tarkótájékon és a homlokcsont területén kezdődnek, majd kis idő múlva átterjednek a koponya felső részéhez, a kutacs területéhez. Erős nyomással, feszítő érzéssel, lüktetéssel járnak, szédülés és hányinger kísérheti őket.
Legkönnyebben nagy mennyiségű, tiszta, esetleg programozott víz ivásával tudtok könnyíteni rajta, illetve segítségetekre vannak a kövek is (ametiszt, rózsakvarc, akvamarin).
Kipróbálhatjátok a borsmenta-orbáncfű tea keverékét is, illetve homeopátiás szerek közül az Acidum Phosphoricum 15 Ch, és a Belladonna 9 Ch szedése javasolt.
Jelentkezhet a látással kapcsolatban is eltérés: láthattok felvillanó fényeket, szikrákat, gömböket, láthattok árnyakat, furcsán elmosódottnak érzékelhetitek a külvilágot, esetleg olyan érzésetek lehet, mintha kettőt látnátok mindenből, áramlásokat, hullámokat, energiákat érzékeltek.
A fényjelenségek és árnyak a világok közti fátyol elmosódása következében láthatóak, több mindent lehet már érzékelni, a jobban működő érzékek miatt. Az utóbbi pedig annak köszönhető, hogy az emberi szem frekvenciája változik és képes lesz immár nem csak a harmadik szem segítségével érzékelni az eddig „láthatatlan” energiákat. Egyenlőre azonban még csúsznak egymásba ezek a síkok, ezért vannak a szokatlan tünetek.
Az izmokban tapasztalhatók egyes területeken rángások, mintha áram futkosna bennetek.:)
Hát ezeket meg hagyni kell, csinálni velük nem lehet semmit, jönnek-mennek, elmúlnak.:) Ezek a vezetékrendszer hangolása miatt viselkednek így.
Az izom-, csont- és ízületi fájdalmak sokatokat kínoznak – veletek együtt engem is, a kutyafáját -, ez egyrészt a fizikai test átalakulásának köszönhetőek, másrészt így távoznak a lerakódott régi minták rezgései. Energetikai mozgásokkal tudtok magatokon segíteni: jóga, mediball, tai chi, tánc, stb., illetve nagyon jót tesz az úszás is.

Megváltoznak az étkezési és ivási szokások.
Általában az a jellemző, hogy egyre kevesebb ételt igényel a fizikai test, és mégis folyamatos jól lakottság érzés kíséri a mindennapokat. A nehéz ételeket nemhogy nem kívánjuk, de megemészteni sem tudjuk, ha mégis bevisszük őket, komoly nehézségeink támadhatnak, ugyanis egyszerűen megrekednek bennünk.:) Sok ételt, amit eddig kívántatok, nem tudtok már megenni, viszont másokat nagyon megkívántok. Figyeljetek a testetek jelzéseire, és akkor tudni fogjátok, hogyan tudjátok a legjobban táplálni. Ne ijedjetek meg, ha napokig nem kívántok enni, csak az ivásról ne feledkezzetek meg. Inni lehet sok vizet, gyógynövény teákat, zöldség- és gyümölcsleveket.
Még egy jellemző testi érzékelés jelentkezhet: úgy érezhetitek magatokat, mintha nem lennétek teljesen a testetekben, mintha lebegnétek, mintha megnőttetek volna. Ez az energiák kiterjedése miatt van, ne felejtsetek el földelni, hogy a test-lélek-szellem Egy-sége megmaradjon. A testetekre nagy szükség van, ápoljátok, vigyázzatok rá!

A másik nagy kérdés az ego-téma.:)
Sokan nagy ellenségnek tekintik, pedig ez emberi életünk alappillére, mely magában hordozza egyéni képességeink tárházát. Az egóval akkor van gond, ha ő irányítja fensőbb Énünket, és hatalomra törekedvén tévútra visz. Használd az egód! Barátkozz meg vele, szelídítsd meg és olvaszd magadba erejét, de soha ne feledkezz meg róla, hogy a Főnök a Fensőbb Éned!:) Használd arra, hogy jót teszel, hogy áldásosan árasztod az erődet.

Az utolsó téma pedig a támadás-védelem szerepe.
Ebben az utolsó időszakban nehezednek a dolgok, ez kétségtelen. Az is tény, hogy a másik oldal szüntelen munkálkodik, emberi alakban és a másik síkokon egyaránt. Vannak, akik nem szeretnék a pozitív változást.
Támadnak is, fizikailag, érzelmileg, szellemileg és energetikailag is, sokféle módon. Céljuk mindig a félelem- és pánikkeltés, valamint a széthúzás magjainak széthintése, indulatok és gyűlölet gerjesztése.
Megfélemlítik az embereket az anyagi biztonságuk elvesztésével (hitelek, adók stb), lehetséges  háborúk és negatív üzenetek árasztásával, egy kisfiú meggyilkolásával, akinek ügye felháborítja az embereket, indulatokba taszít ezreket; és azzal, hogy pontosan tudják, kinek hol van a sebezhető pontja. Kit mivel lehet csábítani, vesztegetni, stb. hogy a másik oldalra álljon, és ha nem, hogyan lehet benne olyan negatív érzéseket kelteni, melyekből táplálkozni tudnak.
Amikor fáradtabbak, kimerültebbek  vagyunk, ha sok rajtunk a teher, ha szomorúság kínoz, máris van rajtunk kapu, rés, ahol besurranhatnak és meg is teszik. Ott aztán dolgozni kezdenek és csak azt veszitek észre, hogy idegen gondolatok és érzések uralkodnak el rajtatok, s mintha nem lennétek önmagatok. Olyan dolgokat tesztek vagy mondtok, amit nem is akartatok és nem is értitek, hogyan történhetett.
Egyetlen dolog van, amivel nem tudnak mit kezdeni, ez a Szer-etet. Éljetek vele!
Ne harcoljatok ellenük, ne vagdalkozzatok, ne tagadjatok! Áramoltassátok a szeretet energiáit, árasszátok rájuk és eltűnnek, mert nincs miből táplálkozni, mert nem értik, fölfogni sem tudják, és menekülnek tőle. Kérjetek Égi védelmet, Mikaél arkangyalt, hogy tisztítson meg benneteket, otthonotokat és vigye el őket a Fénybe (vagy ahová akarja:))).
Használhattok védelmező köveket: ametisztet, türkizt, csaroitot, rózsakvarcot, kék kalcedont stb.

Tény azonban, hogy már gyengülnek. Kapkodnak. Hibát hibára halmoznak. Érzik,  hogy leáldozóban az idejük. Nevessetek az arcukba, de soha ne legyetek óvatlanok, és legyetek mindig felkészültek. Akkor nem érhet baj.

Fontos azonban tudni azt, hogy a támadások nagy része nem kívülről jön, hanem belőletek, saját magatokból…
Nem is támadások ezek, hanem fájdalmak, szorongások, félelmek. Amelyek ha túl erősek és nem tudtok velük szembenézni, inkább kivetítitek, és azt mondjátok, engem már megint megtámadtak, és harcolnom kell újra meg újra. Óriási tévedés ez.
Nehéz különbséget tenni, ha nem vagy tudatos és nem tudod, mi történik veled. Nehéz, ha nem ismered saját mintáidat, tévedéseidet, szokásaidat, eltemetett dolgaidat. Mert ezek jönnek elő a legmélyebb bugyrokból, szembesítenek és fájnak. De ha rájuk nézel, és újra csak nem harcolsz, hanem pozitív megerősítéseket használsz, és megint csak szeretetet áramoltatsz, akkor szépen átsimulsz rajtuk. Fájnak, lesz, ami félelmetes és még magad előtt is szégyelled talán, de tudatossággal, önmagadnak és másoknak való megbocsátással, elengedéssel, szeretettel el tudod őket engedni anélkül, hogy folyton gyanakodnál és kezdenéd szegény áldozatnak érezni magad.
Ne ess abba a hibába, hogy álomvilágban kezdesz élni, és mindig harcolsz, mert nincs mivel.:)

Élj meg minden pillanatot örömben, hálával, szeretetben, tedd a dolgaidat úgy, mintha mind egy imádság lenne, s akkor rendben leszel.

Áldás: Olga