Nyári tábort tartottunk a Körös partjánál fekvő Várhelyen, augusztus 15-19-e között.

Foto album

Meghívásunkra táborunkban részt vett Balogh Lajos sempai, a hajdani Gyulai Kamikaze SE klubvezetője, és az utolsó-előtti napon látogatását tette nálunk Gyarmati Imre sensei is, aki az elmúlt héten sikeresen vizsgázott a 4. DAN övfokozatra. Örömmel találkozott és edzett ismét együtt a régi baráti hármas.

A táborban, programban nem volt hiány, a napi 3-4 edzés közötti szabadidőt foglalkozások, beszélgetések, vetélkedők, versenyek, íjászbemutató, strandröplabda, kötélhúzás, foci, asztalitenisz, fürdőzés… töltötték ki. A kicsiknek a délelőtti és délutáni játékos edzések, a nagyobbaknak a nappali edzéseken túl, a reggeli és esti pluszedzések biztosították, állóképességük és küzdőszellemük fejlődését. Rendkívüli ösztönzőként hatott, a tábor ideje alatt végig tartó, játékos pontgyűjtő csapatverseny, ami az utolsó napon eredményhirdetéssel és jutalmazással ért véget.

Örülünk, hogy táborunk ilyen jól sikerült és köszönjük a közel negyven fő aktív részvételét.

Táboroztunk, jól éreztük magunkat, közben megjött Balogh sempai és edzést tartott, ezután már jól éreztük minden izmunkat. Most addig elfutsz és vissza békázol, ………….és ezt hatszor, mondotta Béka, Béka, Béka. Majd edzettünk este és a változatosság kedvéért nappal is. Mindenki keményen dolgozott, volt aki elfáradt és vinni kellett, volt aki sántított, volt aki brékelt, volt aki a földön maradt és volt aki „elszállt”. A programban íjászbemutató is szerepelt, és a Körösparton a vízi edzések sem maradhattak el.

Találó csapatnevek és csapatversek születtek, és készültek csapatjelképek is.

A CSAPATOK NEVEI

Szumma 94
A Pokoli Ördögök
Várhelyi Jagdok
Villám szamurájok

Az egyik legjobb csapatvers

Öreg rókák nem rakéták, reggelente álmos békák, délutánra döglött véznák, éjszakára bukott kutyák… Így telnek el napjaink, Várhely lesz rémálmaink…..

Rémálmunkból felébredvén Balogh sempait látjuk, Ichi, Ni, San, Béka, Béka, Béka, A lábunkat nem érezzük, talpunk tiszta hólyag, krémmel kenjük szerda óta, Béka, Béka, Béka !!!

Az egyik nyertes csatakiáltás:
„Harcosok vagyunk Győzni akarunk Harcosok vagyunk Győzni is fogunk!”

Táborzáráskor a jutalmazás sem maradhatott el.

Várunk benneteket jövőre is.

Táborunkat a MOBILITÁS támogatta.