Szolnokon, a Harmónia Háza nagytermében Leskó Anna MediBall oktató, karate mester szervezésében két napos szemináriumot tartott április 1-2-án, Szilágyi István harcművész mester, mediball szakmai igazgató.

Foto album

Az első napon a harcművészeti szeminárium témakörei között szerepelt többek között a test tengelyeinek és funkcióinak azonosítása, hatékony használatuk az elmozdulási technikákban, továbbá a törzs, a medence és láb erejének használata a kéztechnikák során. Az itt átadott információk a résztvevő harcművész mesterek és gyakorlók számára, stílustól és előképzettségtől függetlenül, komoly segítséget adhat a további gyakorlásokban. Az elméleti és gyakorlati oktatás is a valódi harcművészetek irányába vitte a figyelmet.

A második napon a Mediball került a középpontba. Itt a mikromozgások szerepével és jelentőségével ismerkedhettek a résztvevők elméletben és gyakorlatban egyaránt. Lehetőség nyílt továbbá az egyéni kreatív mozgások gyakorlására, finomítására és nem maradt el a páros játékok során gyakorolható stabil, srtukturált testi funkciók pontosítása sem.

A szemináriumon egyesületünkből Kovács Lajos vett részt.