2008. szeptember 13-án szombaton, a Szeghalmi Városi Sportcsarnok adott otthont a 6. alkalommal megrendezett Regionális Nyílt Kyokushin Karate Versenynek.

Az esemény rendezője ismét egyesületünk a Senshi SE volt. A résztvevők a Kyokushin stílus három szervezetét és a Kick-Boksz irányzatot képviselték.

Foto album

A versenyre 110 induló érkezett a következő 17 település klubjaiból: Balmazújváros, Berettyóújfalu, Békéscsaba, Bucsa, Derecske, Doboz, Füzesgyarmat, Hajdúszoboszló, Kaba, Karcag, Kisújszállás, Körösladány, Mezőberény, Orosháza, Püspökladány, Szentpéterszeg és a házigazda Szeghalom.

A verseny elsődleges célja a tapasztalatszerzés volt, amit  a népes mezőny biztosított, mindenkinek sikerült megfelelő ellenfélre találnia.  De a siker sem maradt el, 20 indulónk 14 érmet szerzett.

A helyezetteken kívül külön elismerés illeti az első versenyén induló Pap Nórát, aki a kyokushinhoz méltó küzdőszellemmel harcolt magasabb öves ellenfeleivel és a seniorként induló Papp Attilát, aki hősiesen helyt állt a kemény felnőtt mezőnyben. Továbbá Kántor Lászlót, aki türelmesen várta  a verseny végéig, hogy a pástra szólítsák, – hiába, ugyanis egy sajnálatos bírói hiba folytán kimaradt a versenysorsolásból.

ÉRMESEINK

I. helyezettek

Papp Dóra gyermek mini lány
Papp Dániel gyermek I fiú könnyűsúly
Agárdi Terézia Amanda gyermek I lány nehézsúly
Baliga Attila serdülő fiú nehézsúly
Papp Zsanett serdülő lány

    II. helyezettek

Nagy Ágnes gyermek mini lány
Tóth Dániel gyermek II fiú nehézsúly
Kovács Péter ifi fiú könnyűsúly

      III. helyezettek  

Varga Ramóna gyermek mini lány
Somogyi Patrícia gyermek I lány könnyűsúly
Kovács Tímea gyermek I lány nehézsúly
Kovács Zsolt gyermek II fiú könnyűsúly
Nagy Róbert ifi fiú könnyűsúly
Csala Rajmund felnőtt férfi könnyűsúly