A Békés megyei Harcművész Szövetség versenynaptárában szeptember közepén évek óta az a nyílt Kyokushin Karate verseny szerepel, amely mindig nagyon jó hangulatot, kemény küzdelmeket és különlegességeket hoz.

Idén sem történt másképpen, hiszen Egyesületünk 8. alkalommal is megrendezte ezt az eseményt a szeghalmi Városi Sportcsarnokban.

Foto album

Ez alkalommal 21 településről – Balmazújváros, Báránd, Berettyóújfalu, Békéscsaba, Bihartorda, Bucsa, Derecske, Füzesgyarmat, Hajdúszoboszló, Kaba, Karcag, Kaszaper, Körösladány, Mezőkovácsháza, Nádudvar, Orosháza, Pusztaföldvár, Püspökladány, Szeghalom, Szentpéterszeg, Tetétlen – 8 harcművészeti klubból 105 versenyző mérte össze tudását KUMITE és ez évben már KATA versenyszámokban is.

Macsári József, Szeghalom város polgármestere köszöntötte a résztvevőket, majd sensei Pápai Zoltán a verseny főbírája ismertette röviden a versenyszabályokat. A versenyzők a Kyokushin stílus 3 szervezetéből, Kick-box, valamint Thai-box irányzatokból érkeztek. A bírói kar a három különböző Kyokushin szervezet bíráiból tevődött össze, akik egy hullámhosszon mozogtak, nem voltak vitás döntéseik és a korábbi évek megszokott, magas színvonalán bíráskodtak. A küzdelmeket a pörgés, a magas harci kedv és a keménység jellemezte, ami a versenyzők felkészültségét bizonyította.

A verseny támogatói voltak: Szeghalom Város Önkormányzata, Békés Megyei Harcművész Szövetség, Secret-Őr Vagyonvédelmi KFT

A Senshi Sportegyesület köszönetét fejezi ki a szülőknek, barátoknak, klubtagoknak és mindazon embereknek, akik segítséget nyújtottak a verseny során.

Aranyérmesek

Boruzs Zsolt (gyermek mini fiú könnyűsúly)
Lele Attila (gyermek I fiú nehézsúly)
Papp Dóra (gyermek I lány)
Papp Dániel (gyermek II fiú könnyűsúly)
Somogyi Patrícia (gyermek II lány könnyűsúly)
Agárdi Terézia Amanda (gyermek II lány nehézsúly)
Baliga Attila (ifjúsági fiú)
Papp Zsanett (ifjúsági lány)

Ezüstérmesek

Kovács Gellért (gyermek I fiú könnyűsúly)
Kovács Tímea (serdülő lány)
Török Andor (felnőtt férfi nehézsúly)

Bronzérmesek

Nagy János Márton (gyermek mini fiú könnyűsúly)
Bugyi Tibor (gyermek I fiú nehézsúly)
Somogyi Viktor (serdülő fiú nehézsúly)
Pék József (fiú Kata)
Somogyi Patrícia (lány Kata)

A teljes eredménylista letöltése PDF formátumban