Primal Move és Kettlebell Szeghalmon! Ismét szemináriumot tart Horváth Tamás Primal Move és Kettlebell Instruktor a Senshi Sportegyesület szervezésében.

Mozogj velünk!

Primal Move és Kettlebell Szeghalmon!

Ismét szemináriumot tartott Horváth Tamás Primal Move és Kettlebell Instruktor

10.00 Primal Move
11.30 Kettlebell

A Primal Move egy integrált mozgásrendszer, amely visszanyúl olyan ősi mozgásmintákhoz, melyeken keresztül célja a minőségi mozgás létrehozása, amit gyermekként mindannyian birtokoltunk. Segítségével a már elsajátított rossz mozgásminták korrigálhatók: a testet így használva a mozgásminták a sok ismétlésen át újraíródnak.
A minőségi mozgás mellett a Primal Move rendszer másik alapelve a flow képességének kibontakoztatása. A flow egy különleges állapot, amikor az ember annyira feloldódik a tevékenységében, hogy észre sem veszi az idő múlását.

A Kettlebell a hagyományos formától eltérő súlyzós edzés, mely az ízületek és a gerinc fokozott védelme mellett dinamikusan és arányosan, rövid idő alatt fejleszti az erő-állóképességet, az izmok relatív erejét és hatékonyságát. Kitűnő módszer a kardiovaszkuláris rendszer edzésére, növeli a tüdő kapacitását, szálkás izomzatot építő hatása mellett zsírégető módszerként is funkcionál.
Teljes testet átmozgató, intenzív, az egész testet átmozgató gyakorlatokból áll, melyek nagy koncentrációt igényelnek, így mentális fejlődést is eredményeznek. A gyakorlatok kivitelezése teljes mozgástartományban történik, ezért nem következik be izmok rövidüléséből származó merev mozgás, a test ruganyos és hajlékony marad.

Foto album

Időpont: 2014. május 25. vasárnap 10.00 – 13.00.

Plakát letöltése itt