A Senshi Sportegyesület 2011 évben működési feltételeinek javítása érdekében benyújtott LEADER pályázata eredményes lett, az építési munkák befejezése után ünnepélyes átadóra került sor.

A Senshi Sportegyesület működési feltételeinek javítása érdekében pályázatot nyújtott be a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához, nyújtandó támogatások pályázati felhívásának keretében, a Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület, Non-profit szervezetek fejlesztését szolgáló tevékenységek támogatása célterületére.

A benyújtott pályázat eredményes lett.

A nyertes pályázat megvalósítása után a Senshi SE megújult környezetben, kibővült eszköztárral várja a mozogni, sportolni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az ünnepélyes átadóra a Helyi Kézműves Vásár programjának keretén belül került sor, ahol az Egyesület tevékenységeinek két mozgásformájából – MediBall és Súlygolyós foglalkozások – láthattak bemutatót a nézők. A bemutatót követően nyílt nap keretében tekinthették meg a felújított épületet és próbálhatták ki a különböző mozgásformákat az érdeklődők.

A Senshi SE  összesen 11 140 530 Ft támogatást nyert el, melyet a következő célokra használt illetve használ fel:

 • A Sport- és Életmód Központ felújítása,  nyílászárók cseréje,
  30 db ablak és 4 ajtó került beépítésre ezen kívül a burkolási és festési munkálatok során teljesen megújult az épület emeleti szintje (Szeghalom, Tildy u. 15 – 17.)
 • Eszközbeszerzés (részben már megvalósult)
  sport- és szabadidő eszközök – jóga, mediball, karate, súlygolyós, aerobic sporttevékenységét biztosító és elősegítő eszközök, (mediball ütők, labdák, step-padok, pilates labdák, Gumiszalagok, 50m2 új tatami,
  családi programokat szolgáló játékos és ügyességi eszközök
  valamint hagyományőrző fegyverek beszerzése a Történelmi Lőegylet részére
  (muskéták, karabélyok, pisztolyok)

  Foto album