2007. április 28-án (szombaton) rendezte meg a Renmei Kyokushin Karate Sportegyesület a II. J & S Speed kupát Tarjánban. A 2007. évi nyílt C kategóriás felnőtt és meghívásos gyerek, serdülő versenyre klubunk négy fővel nevezett.

Versenyzőink közül hárman értek el helyezést, a negyedik pedig megkapta a verseny legharcosabb felnőtt férfi versenyzőjének járó elismerést és különdíjat, egy kupát.

Foto album

KLUBUNK HELYEZÉST ELÉRÕ VERSENYZÕI

ARANYÉRMES

Bojtor Edit (felnőtt női + 65-kg)

BRONZÉRMESEK

Csala Rajmund (felnőtt férfi 70-kg)

Ifj Agárdi Lászlól (gyermek II 40-kg)

LEGHARCOSABB FÉRFI VERSENYZŐ

Agárdi László

Klubunk versenyzői mindannyian keményen harcoltak, Bojtor Edit nem bízta a verseny kimenetelét a küzdelem végi bírói döntésre, egyértelműen wazari-val és ipponnal nyerte mérkőzéseit. Csala Rajmi is egy szép fejrúgással jutott a dobogóra. Következő mérkőzésén sérült jobb kezét csak a védekezésre használva harcolt a döntőbe jutásért, de így is csak hosszabbítás utáni bírói döntéssel maradt alul. Agárdi László első versenyén becsületesen küzdött, a sorsolás úgy hozta, hogy bemérkőzőként többet kellett küzdenie, mint társainak, első meccsét egyértelműen nyerte, a következőben is fölénnyel küzdött, végig irányított, azonban a bírók a hosszabbítás után is döntetlent ítéltek, és a mérlegelésre bízták a döntést. Ellenfele könnyebbnek bizonyult, így Laci most nem jutott tovább, azonban küzdelmére a bírók is felfigyeltek és a verseny végén a legharcosabb versenyzőnek járó különdíjat neki ítélték. Ifjabb Agárdi Lacika is szépen teljesített, volt olyan küzdelme is amit 6-0 arányban nyert, azonban most éppen egy ponttal kapott ki a döntőbe jutásért vívott csatájában a későbbi aranyérmestől. Ez a verseny most így sikerült, négy versenyzőből három érem és egy különdíj, elég szép eredmény, gratuláció a HARCOSOKNAK!