2008.09.27- én rendezték meg Karcagon a VIII. Nagykun Kupát, az Oyama Karate Szervezet gyerek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt nyílt Országos Bajnokságát.

Klubunk kilenc versenyzővel nevezett a küzdelmekre, közülük hatan éremmel tértek haza.

Foto album

Aranyérmesek:

Zsila Tamás, junior fiú -70 kg
Pap Zsanett, serdülő lány könnyűsúly

Ezüstérmesek:

Egri Erzsébet, junior lány +60kg
Szántó Szilvia, ifjúsági  lány -55kg
Somogyi Patrícia, gyerek I lány könnyűsúly
Kovács Tímea, gyerek II lány könnyűsúly

A rendezvényre 180 versenyző nevezett, kata és kumite versenyszámokban. Több Kyokushin szervezet is képviseltette magát. Délelőtt a kata, délután a küzdelmek zajlottak a pástokon. Sajnos hiába volt 3 pást, (csak délutántól)…. és hiába kezdődtek meg délelőtt a katak (egy páston) sikerült maratonira elnyújtani a versenyt, így…este 10- re értünk haza innen a szomszéd városból. A felnőtt küzdelmekre este 8-9 körül került csak sor…
Klubunkból külön dicséretet érdemel Zsila Tamás Tamara, aki a verseny első és talán legszebb és legtisztább test KO -jával és egyértelmű wasarikkal nyerte mérkőzéseit, és újjászületve Tamaraként igazi harci szelleme, akarása is megmutatkozott. Papp Zsanett bizonyította, ha akar, tud Ő, a döntőben két fejrúgással gyorsan hozta a mérkőzést.
Egri Erzsi körmérkőzést vívott, úgy látszik, Deli Alexandra mindenhová elkíséri Babit, feladva neki a leckéket…
Szántó Sziszi az övfokozati ranglistát hűen betartva küzdött, körmérkőzésben az alacsonyabb öves ellenfelét legyőzte, ám a barna övessel szemben vereséget szenvedett.
Kovács Timi küzdelme pont fordítva sült el mint a Sziszié, Ő a nagyobb és erősebb ellenfelét megverte, ám a kisebbtől a hosszabbításban kikapott.
Somogyi Patrísa betartotta ellenfele kérését és a döntő mérkőzést, így a kupát és aranyérmet „tálcán adta át” újdonsült locsi-fecsi karcagi barátnőjének.
Pap Daninak sajnos nem úgy jött ki a lépés mint ahogy tudása engedte volna, (vereségében egy kis bírói közreműködés is szerepet játszott), de becsületesen helytállt, szintúgy Kántor Laci aki éppen csak hogy lemaradt a dobogóról és a 4. helyen végzett.
Bojtor Edit sajnos első körben kiesett. Zatykó Zitával, Európa bajnok, Kick -box világbajnokkal kellett küzdenie 3 percet. Az erő és technikai fölény hamar megmutatkozott, sőt Edit félelme is nagyobb volt az akarásnál…..no comment