Egyesületünk emeleti edzőtermében megkezdődtek a felújítási munkálatok

Foto album

A Senshi Sportegyesület működési feltételeinek javítása érdekében pályázatot nyújtott be a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához, a 2011-től nyújtandó támogatás pályázati felhívásának keretében.

A Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület 1027576 azonosítószámú, Non-profit szervezetek fejlesztését szolgáló tevékenységek támogatása célterületére 2011.11.15-én benyújtott pályázat eredményes lett.
A Senshi SE  összesen 11 140 530 Ft támogatást nyert el, melyet a következő célokra használ fel:

  • A Sport- és Életmód Központ felújítása – nyílászárók cseréje, burkolás és festés (Szeghalom, Tildy u. 15 – 17.)
  • Eszközbeszerzés (sport- és szabadidő eszközök – jóga, mediball, karate, súlygolyós, aerobic szakosztályok, valamint hagyományőrző fegyverek beszerzése a Történelmi Lőegylet Szakosztály részére)

A felújítási munkálatok az épület udvari frontján lévő nyílászárók és a bejárati ajtó cseréjével kezdődtek, melyek, ahogyan a képeken is látható, rászolgáltak a cserére. Sikeresen megvalósult az első eszközbeszerzés is, melyből az egyesület mediball szakosztálya már profitálhat az edzések során.

A nyertes pályázat megvalósítása után a Senshi SE megújult környezetben, kibővült eszköztárral várja a mozogni, sportolni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt.