A tervek szerint a mostani szemináriummal elindulnak a rendszeres mediball foglalkozások Szeghalmon.

Foto album

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy a korábban tartott foglalkozások, szemináriumok és bemutatók eredményeképpen a kapott visszajelzéseitek alapján elérkezettnek látom az időt, hogy egy állandó csapattal elindítsam MediBall csoportomat.

Facebook esemény

A tervek szerint a rendszeres foglalkozások háromhetente lennének, alkalmanként 3 órás időtartamban, így talán megoldható az a probléma, hogy heti 1-2 edzés nem fér bele sűrű napjaitokba, viszont sikerülhet annyi információt átadni, amik a mindennapokba beépíthetőek, hasznosak, és talán elegendő alapot adhatnak a saját gyakorláshoz is.

Ha már kapcsolatba kerültél akár csak egy rövidke időre is a Mediball-al, akkor tudod, hogy több mint egy mozgás. A mindennapi élethez számos hasznos információt tartalmaz mely a tudatos életvezetés több területébe is beépíthető. Az alkalmankénti három óra alatt a gyakorlati elemeken kívül elméleti tudással is gazdagodhatsz, melyet emberi kapcsolataidban is kamatoztatni tudsz.

Az órákon örömteli és játékos formában sajátítjuk el a harmonikus mozgás és a koncentráció, figyelemösszpontosítás összhangját, a teljes ellazultságra törekedve. Mindeközben egészségmegőrző módon erősítjük a test izmait. A körkörös és spirális technikák gyakorlásával összekapcsolódunk az egyetemes energiával, mely elindítja testünkben a megfelelő áramlást, egyensúlyba és harmóniába hozva azt, erősítve az öngyógyító képességet.

A gyakorlás közben, mely egyéni-, páros- és csapatformában is művelhető, a pillanatban élve felszabadultan a flow élményét élhetjük át. Rengeteg pozitív egészségmegőrző és gyógyító hatása mellett nem utolsó sorban egy élvezetes játékforma, mely, önfeledt, örömteli állapotot biztosít gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
De, ha csak egy olyan programra vágynál, ahol családoddal kellemes környezetben együtt töltheted az időt, ez a csoport arra is a megfelelő lehetőséget biztosítja számotokra.

Ha úgy gondolod, hogy érdekel a téma, akkor ne habozz, jelentkezz, mert most az első alkalom során a kölcsönösen örömteli és kielégítő együttműködés érdekében, közösen beszéljük meg és döntjük el a későbbi foglalkozások időpontjait.

Az első alkalom: 2016. április 09. (szombat) 13.00 – 16.00
Helye: Szeghalom, Senshi SE emeleti edzőterme (Tildy u. 17.)
Jelentkezés és információ: +36 30/399-7977
Oktató: Kovács Lajos (MediBall oktató)
Részvételi díj: 3.000 Ft
(a programon a Senshi SE tagjai kedvezményesen 2.500 Ft-ért vehetnek részt)

Kérlek, ha az információt továbbadásra érdemesnek találod, küldd el barátaidnak, ismerőseidnek, családodnak!

Szánj magadra egy kis időt, a későbbi évek érdekében!
Várlak szeretettel: Kovács Lajos

ui.: Ugyanezen a napon és helyszínen délelőtt 09.00 – 12.00 –ig, jóga szeminárium kerül megrendezésre, ahol a jóga alaptechnikáival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A szeminárium témája a tengelyek és erővonala használata és a helyes tartás és mozgás szerepe a mindennapokban.

Ha mindkét program érdekel, kedvezménnyel vehetsz részt:
a két program együttes ára 5.000 Ft
(egyesületünk tagjainak 4.500 Ft)