Laikus önsegítő foglalkozás (ötödik alkalom) Témánk: Szeretet- és kommunikációs nyelvek Időpont: 2014. március 14. (péntek) 16.30 – 17.30

Laikus önsegítő foglalkozás

Témánk:

Szeretet- és kommunikációs nyelvek

Emberi kapcsolataink alakulásához hozzátartoznak a konfliktusok, amelyeknek leküzdése hozzásegít minket személyiségünk és kapcsolataink fejlődéséhez. A megfelelő kommunikáció megkönnyíti számunkra a konfliktushelyzetek megoldását, ám sokszor éppen berögződött kommunikációs sémáink akadályoznak minket abban, hogy kölcsönös megegyezésre jussunk. Ha megismerjük saját- és a másik szeretet és kommunikációs nyelvét, elkerülhetők a félreértések.

Foto album

Plakát letöltése itt

Időpont: 2014. március 14.   (péntek) 16.30 – 17.30

Helyszín: Senshi SE Életmód- és Sportközpont emeleti klubterme
(Szeghalom Tildy Z. u. 17.)

A laikus önsegítő foglalkozások keretén belül különböző önismereti technikák segítségével a káros életvezetési minták-, a hátráltató családi- és társadalmi minták felismerését, átprogramozásának technikáit-, valamint az értő kommunikáció és a különböző szeretet nyelvek megismerését, használatuknak elsajátítását sajátíthatják el a résztvevők. A módszerek között egyaránt szerepelnek a kölcsönös információcsere és a tudatállapotot kedvezően befolyásolni képes mozgásformák.