Laikus önsegítő foglalkozás (hatodik alkalom) Káros életvezetési minták felismerése, átprogramozása(hátráltató családi- és társadalmi minták felismerése Susan Forward: Mérgező szülők című könyve alapján)

Laikus önsegítő foglalkozás

Káros életvezetési minták felismerése, átprogramozása
(hátráltató családi- és társadalmi minták felismerése Susan Forward: Mérgező szülők című könyve alapján)

Kik azok a mérgező szülők? Esetleg Te is áldozatuk voltál, vagy netán ma is az vagy? Magánéleti kapcsolataid rendre kudarcot vallanak? Félsz az intimitástól, vagy éppenséggel annyira ragaszkodsz a partneredhez, hogy mindent elnézel neki? Milyen sérüléseket okoz a gyerek lelkében a destruktív szülői magatartás? Hogyan léphetünk ki a szülők árnyékából és válhatunk meg káros örökségünktől? Foglalkozásunkon ezekre, és számos hasonló kérdésre kap választ az önismeret útját járó ember.

Foto album

Időpont: 2014. március 28.   (péntek) 16.30 – 17.30

Plakát letöltése itt

Helyszín: Senshi SE Életmód- és Sportközpont emeleti klubterme

(Szeghalom Tildy Z. u. 17.)

A laikus önsegítő foglalkozások keretén belül különböző önismereti technikák segítségével a káros életvezetési minták-, a hátráltató családi- és társadalmi minták felismerését, átprogramozásának technikáit-, valamint az értő kommunikáció és a különböző szeretet nyelvek megismerését, használatuknak elsajátítását sajátíthatják el a résztvevők. A módszerek között egyaránt szerepelnek a kölcsönös információcsere és a tudatállapotot kedvezően befolyásolni képes mozgásformák.