„Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, és megváltozik az életed!”

Foto album

„Aki nem szakít időt a pihenésre, az előbb vagy utóbb arra kényszerül, hogy időt találjon a betegségre.”

„A MediBall egy olyan speciális ütővel és labdával űzhető játék, ami a több évszázados hagyományokkal rendelkező kínai eredetű mozgásforma, a Tai-Chi körkörös mozdulatait veszi alapul  és ötvözi a nyugati-modern labdajátékokkal.
Ebben az új játékban a labdát nem szabad visszaütni, hanem egy finom-lágy körkörös mozdulattal, pályán tartva kell elkapni és visszalendíteni. A MediBall ezen a ponton kapcsolódik a Tai-Chi-hoz: a vele végzett mozgást -akár egyedül, akár párosban végezzük,- törés nélkül, folyamatosan, lágyan-ívelten kell létrehozni.
A MediBall a jellegzetes mozgásmechanizmusa miatt nemcsak rendkívül látványos, hanem jó hatással van a testre és lélekre egyaránt. Ahhoz, hogy valaki helyesen végezze a mozdulatsorokat, olyan laza-harmonikus fizikai és szellemi állapotot kell létrehoznia, mely biztosítja az akadálytalan energiaáramlást a testben, oldja az izmok-ízületek feszültségeit, lecsendesíti az elmét, testi és lelki szinten egyaránt harmonikus, nyugodt, kiegyensúlyozott állapot létrejöttét segíti elő.
A MediBall-t bárki, bármilyen életkorban elkezdheti.

A MediBall segíthet betegségek utáni felépülésben, a mozgáskoordináció javításában, számos mozgásszervi betegség kellemetlen tünetének enyhítésében, oldja a feszültségeket, jókedvre derít, és mivel használata a jobb és bal agyfélteke egyidejű aktivitását is igényli, ezért pozitív hatásai az élet számos területén megmutatkoznak.”

A Mediball 5 jótékony hatása:

– fokozza az állóképességet
– növeli a hajlékonyságot
– javítja a szív-és érrendszeri funkciókat
– fájdalomcsökkentő, stresszoldó, nyugató hatású
– javítja a légzést

Szeretettel várunk minden érdeklődőt csütörtökönként 19.30 – kor emeleti edzőtermünkben!