Körösladány városának legnagyobb jelentőségű rendezvényének, a 14. Ladányi Napoknak, ismét aktív szereplőjeként vett részt a Senshi SE.

A három napos rendezvény (július 3-5-ig) szombat délutánján, a szabadtéri színpadon különböző színes műsorprogramok záró elemeként kapott helyt, az egyesületünk által szervezett karate bemutató.

Foto album

Műsorunk előtt köszönetünket fejeztük ki Körösladány városának, az ünnepi testületi-ülésen kapott elismerésért, majd bemutattuk klubunk ladányi bajnokait. Műsorunk átölelte a karatéra jellemző teljes mozgásanyagot, a kezdő szinttől a mesterfokozatig. Az érdeklődők lépésekben láthatták kisgyermekkortól a felnőtt korig, hogyan válnak a tanult technikák életszerű automatikus mozdulatokká az idő elteltével. A kisebbek után az idősebbek, magasabb övfokozatúak egyre emelkedő színvonalon végrehajtott bemutatója kísérte végig az előadást. Az alaptechnikák, forma-és önvédelmi gyakorlatok és az elmaradhatatlan temeshiwarik azaz töréstechnikák ismét sikert arattak a nézőközönség soraiban.