Tradicionális karate edzések minden korosztály számára
A karate nem a verekedésről szól, életforma, mely önfegyelemre, kitartásra, hagyománytiszteletre tanít, öntudatos, felelősséget vállalni képes embereket nevel. Keresztezett mozgásai, légző gyakorlatai és hanggal kísért technikái révén jótékony hatást gyakorol az egészséges testtudat és kiegyensúlyozott életmód kialakítására. Elősegíti a koncentrációs képességek kialakulását, ezáltal a tanulmányi eredmény és a mindennapi teendők javulását is. Az edzéseken a sportolók a küzdelem, önvédelem, formagyakorlatok segítségével megtanulják kezelni és előnyükre fordítani az őket ért kihívásokat, kudarcokat, negatív hatásokat.  A testedzés mellett elsajátítják az önismeretet és az ellenfél tiszteletét, ezáltal képessé válnak építő módon megoldani konfliktusaikat. A folyamatos fejlődésről táborokban, övvizsgákon, versenyeken tehetnek tanúbizonyságot a karatékák.
 
Várunk szeretettel edzéseinken.    ÓRAREND
 
Oktatónk:
Sensei Kovács Lajos III. Dan (Szeghalom)

 

 
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Az oktató csak veled foglalkozik. Alkalmazkodik a te időbeosztásodhoz, életkorodhoz. A figyelem teljes mértékben rád irányul. A haladás és a fejlődés ütemét a Te fejlődési ütemed határozza meg. Az edzés követi az igényeidet, tempódat, a tested sajátosságait, egyénileg rád szabott. Segít megőrizni az egészséged mozgás közben is, hiszen megtanulod a gyakorlatok helyes kivitelezését. Lehetőséged van az FMS szűrésre is, amely pontosan megállapítja a korrigálásra szoruló mozgásmintáidat, s az edző ehhez igazíthatja személyre szabott edzéstervedet.
Csoportos edzésekhez való csatlakozáshoz szeretnél felkészülni. Csoportos edzéseid mellett szeretnél egyénre szabott fejlődést, esetleg plusz kihívásokat keresel. Nem szeretnél csoportos edzésen részt venni. A saját tempódban szeretnél haladni. Szeretnéd javítani a testtartásod. Célirányosan dolgoznál tested kihívást jelentő területein. Szeretnéd megváltoztatni negatívan rögzült mozgásmintáidat. Mozgásszervi- vagy gerincproblémákkal küzdesz. Aktív sportoló vagy és szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból. Élsportoló vagy és sérülésmentesen szeretnél készülni az előtted álló megmérettetésekre. Ha többféle sportág érdekel, komplex mozgásformát keresel, de nincs időd mindre külön eljárni.
Alapmozgás tréning - testtartást, mozgást javító edzés (korrekciós, mobilizáló, stabilizáló és nyújtó gyakorlatok). Kettlebell (súlygolyós edzés) - dinamika, zsírégetés, erő-állóképesség. GFM (Ground Force Method) - mozgásrendszer a természetes mozgásért. Mediball - lágy mozgásművészet a fizikai, érzelmi és mentális test egyensúlyáért. Funkcionális edzés - saját testsúlyos és különféle eszközökkel végzett dinamikus edzés. Karate - tradicionális Kyokushin Karate. Harcművészet - I chuan és Tai Chi alapokra helyezett Spirit harcművészeti rendszer. Önvédelem - önvédelmi technikák. Gerinctorna - Bene Máté Gerincakadémia elméleti anyaga alapján. A kor nem számít, légy mindig fitt.

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !