GFM - GROUND FORCE METHOD

Örömteli, felszabadult mozgás saját testsúllyal, eszköz nélkül, talajon

Mozgásrendszer, amelynek célja a mozgás örömtelivé és fájdalommentessé tétele, olyanná, mint ahogyan egykor, gyerekkorunkban mozogtunk. A rendszer hatékonysága abban rejlik, hogy a mozdulatok az ősi gyermeki mozgásmintákhoz nyúlnak vissza, amelyek a mozgás alapját képezik mind a mai napig. A saját testsúlyunkat használva, játékosan és kreatívan fejlesztjük mozgásunkat, melynek során örömteli flow állapotot élhetünk át. A „flow” egy olyan eksztázis élmény, amikor az ember kívül kerül a mindennapi valóságon, nem érzi az idő múlását, belefeledkezik abba, amit csinál. A Primal Move gyakorlatai olyan élményt képesek előidézni, ahol minden új mozdulat megtanulása örömet okoz, ahol érezzük, hogy egyre jobban, elegánsabban és erősebben mozgunk. Ezen rendszer segítségével újra átélhetjük a fájdalommentes, szabad mozgás élményét.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Az oktató csak veled foglalkozik. Alkalmazkodik a te időbeosztásodhoz, életkorodhoz. A figyelem teljes mértékben rád irányul. A haladás és a fejlődés ütemét a Te fejlődési ütemed határozza meg. Az edzés követi az igényeidet, tempódat, a tested sajátosságait, egyénileg rád szabott. Segít megőrizni az egészséged mozgás közben is, hiszen megtanulod a gyakorlatok helyes kivitelezését. Lehetőséged van az FMS szűrésre is, amely pontosan megállapítja a korrigálásra szoruló mozgásmintáidat, s az edző ehhez igazíthatja személyre szabott edzéstervedet.
Csoportos edzésekhez való csatlakozáshoz szeretnél felkészülni. Csoportos edzéseid mellett szeretnél egyénre szabott fejlődést, esetleg plusz kihívásokat keresel. Nem szeretnél csoportos edzésen részt venni. A saját tempódban szeretnél haladni. Szeretnéd javítani a testtartásod. Célirányosan dolgoznál tested kihívást jelentő területein. Szeretnéd megváltoztatni negatívan rögzült mozgásmintáidat. Mozgásszervi- vagy gerincproblémákkal küzdesz. Aktív sportoló vagy és szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból. Élsportoló vagy és sérülésmentesen szeretnél készülni az előtted álló megmérettetésekre. Ha többféle sportág érdekel, komplex mozgásformát keresel, de nincs időd mindre külön eljárni.
Alapmozgás tréning - testtartást, mozgást javító edzés (korrekciós, mobilizáló, stabilizáló és nyújtó gyakorlatok). Kettlebell (súlygolyós edzés) - dinamika, zsírégetés, erő-állóképesség. GFM (Ground Force Method) - mozgásrendszer a természetes mozgásért. Mediball - lágy mozgásművészet a fizikai, érzelmi és mentális test egyensúlyáért. Funkcionális edzés - saját testsúlyos és különféle eszközökkel végzett dinamikus edzés. Karate - tradicionális Kyokushin Karate. Harcművészet - I chuan és Tai Chi alapokra helyezett Spirit harcművészeti rendszer. Önvédelem - önvédelmi technikák. Gerinctorna - Bene Máté Gerincakadémia elméleti anyaga alapján. A kor nem számít, légy mindig fitt.

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !