A Ground Force Method (Primal Move) egy integrált mozgásrendszer, ahol a cél a jobb minőségű mozgás létrehozása, azokon az ősi mozgásokon alapulva, amelyeknek mindannyian mesterei voltunk gyermekként.

Ground Force Method (Primal Move) – A mozgás új dimenziója!

Foto album

A Ground Force Method egy integrált, saját testsúllyal végzett mozgásmódszer, amely a gyermekien tiszta mozgásmintákat veszi alapul, amelyeken keresztül célja

a test karbantartása, minőségi mozgás létrehozása, amit gyermekként már mindannyian birtokoltunk. Teljes odafigyelést igényel, minden ízületet, izmot átmozgat. A mozgás alapjaihoz visszanyúlva próbálja a helyes technikát és kivitelezést megtanítani. Segítségével a már elsajátított rossz mozgásminták is korrigálhatók. A mozgásban elrejtve, a betegségtudattól elvonatkoztatva, a sérülés veszélyét minimalizálva kaphatja meg bárki a szükséges penzumot.

A rendszer másik központi fogalma a flow, egy különleges állapot, amikor az ember annyira feloldódik végzett tevékenységében, hogy észre sem veszi az idő múlását. Az edzések során a végzett munkáról azonnali visszajelzés születik, lehetővé téve az egyén számára, hogy saját magát korrigálja, mindezt örömteli, felszabadult módon, újra élvezve a mozgás minden pillanatát.

A modern társadalom mozgásminőségében borzasztó mértékű degenerációt figyelhetünk meg. Tudjuk, hogy az élet maga a mozgás! Mindenekelőtt képesnek kell lennünk mozgatni a saját testünket! Mielőtt súlyokhoz nyúlnánk, felülnénk egy gépre, vagy bevennénk egy pirulát, képesnek kell lennünk kezelni a saját testünket – pont úgy, ahogy azt gyerekként tettük. A GFM szórakoztató és egyben az alapokhoz visszanyúló megoldás erre.

A test egységként történő használata a Ground Force Method másik fontos célja. Számos sportolóval találkoztunk már, aki lenyűgöző izomszerkezettel rendelkezett, de hiányzott belőle a jól felépített test funkcionalitása. Jól kinézni és helyesen mozogni – a kettő nem feltétlenül ugyanaz! Jó kinézet, funkcionális izomtömeg, alacsony testzsír, valamint szép és fájdalommentes mozgás – ezek a céljaink, melyek egyértelműen fontosak mindenki számára.

Várunk minden mozogni vágyót a Senshi SE Sport- és Életmód Központ emeleti edzőtermében (Szeghalom, Tildy Z. u. 17.)

Érdeklődni: Kovács Lajos GFM oktató 30/399-797