A civilizációs betegségek egyik fő oka az elsavasodás.A megfelelően összeállított étrend valamint a gyógynövények és fűszerek használatával a szervezet lúgos közege visszaállítható és fent tartható, mely az egészségi állapot jelentős javulását vonja maga után.

Foto album

Ételed az Életed

A helytelenül összeválogatott ételek erjedésük következtében alkoholt, számos irritáló hatású köztes terméket és savakat termelnek az emésztőszervekben, s ennek a májra valamint a vesére nézve ugyanolyan következményei vannak, mintha rendszeresen alkoholt fogyasztanánk.  A megfelelően összeállított étrend valamint a gyógynövények és fűszerek használatával a szervezet lúgos közege visszaállítható és fent tartható, mely  az egészségi állapot jelentős javulását vonja maga után:

–          megszűnik a krónikus fáradtságérzet

–          nő az energiaszint

–          kevesebb alvásra van szükség

–          a gondolkodás világosabbá válik

–          nő a koncentrációs képesség

–          lényegesen kevesebb ételre van szükség, hiszen minden, amit eszünk, hasznosul

A helytelen táplálkozás függőséget alakít ki, s amint elhagyjuk őket, elvonási tünetek alakulnak ki. Ezért a táplálkozási szokások átalakítását csak fokozatosan és körültekintően szabad elkezdeni.

Ennek kialakításához nyújtott segítséget – ötletekkel, gyakorlati tanácsokkal – hétvégi műhelyünk, ahol szülők és gyerekek egyaránt jól érezték magukat.