Békéscsabán, a Csaba Centerben tartotta kedden az országos diákolimpiai bajnokok köszöntését a Békés Megyei Diáksport Tanács.

Foto album

Kováts Tibor, a megyei diáksport tanács titkára köszöntője után Farkas Zoltán a megyei önkormányzat alelnöke méltatta a diákolimpiai bajnokokat, azok testnevelőit, edzőit.

Szlatényi György, a Magyar Diáksport Tanács főtitkára kiemelte, Békés megye a 2006-2007-es tanévben a megyék versenyében Budapest mögött a második lett, harmincnyolc egyéni bajnoki címmel és tizennyolc csapatbajnoki aranyéremmel. Az ünnepségen a diákolimpiai bajnokok és edzőik, testnevelőik ajándékot vettek át. Az ünnepsége díszvendége Gyulay Zsolt olimpiai bajnok kajakos elmondta, számára is nagy örömet jelentettek gyerekkorában a hasonló kedves rendezvények.

A jutalmazottak között volt Egyesületünk sportolója Papp Zsanett is, aki a 2006/2007 es tanév Kyokushin Karate Diákolimpiáján gyermek II lány 42 kg-ban aranyérmet szerzett. Ajándékcsomagot vehetett át továbbá Zsanett felkészítője, Kovács Lajos is.