A Senshi SE negyedik alkalommal rendezte meg Szeghalmon a Kyokushin Karate Diákolimpia döntőjét,  ennek megfelelően már rutinosan bonyolítva a rendezvényt.

A Városi Sportcsarnokban 55 klub 425 versenyzője indult, hogy eldönthesse a diákolimpiai bajnoki címeket.

Foto album

Macsári József, Szeghalom Város polgármestere mondott megnyitó beszédet. Megjelent továbbá Kardos Károly, Körösladány polgármestere és Shihan Furkó Kálmán VII.Danos mester a Kyokushin Karate megalapítója is.

Idén újdonságként volt jelen, a kata versenyszám, ahol színvonalas formagyakorlatokat láthatott a közönség a budokáktól.

A küzdelmeket a Kyokushin karatéra jellemző harci szellem, keménység és a jó hangulat jellemezte. A négy küzdőtéren folyamatosan zajlottak a full-contact (teljes erejű) küzdelmek, ahol az ifjú karatékák újfent bizonyították harcos mivoltukat. A bírói kar és az orvosi személyzet nem sokat pihent a nap folyamán.

Egyesületünk nem csak a rendezésben emelkedett ki, hanem a versenyzőink is eredményesen szerepeltek, hiszen Baliga Attila (junior férfi 85kg) aranyérmet, diákolimpiai bajnoki címet szerzett! Papp Zsanett és Papp Dóra a második helyen végzett. Agárdi Terézia Amanda, Papp Dániel és Bugyi Tibor pedig a dobogó harmadik fokára állhatott.

EREDMÉNYEINK

Aranyérmes

Baliga Attila        (Jun.ffi 85kg)

Ezüstérmesek

Papp Zsanett             (Jun.női +65kg)
Papp Dóra             (Gy.II.női 45kg)

Bronzérmesek

Agárdi Terézia Amanda      (Srd.női +58kg)
Papp Dániel             (Srd.ffi 44g)
Bugyi Tibor             (Gy.II.ffi 60kg)

FŐ TÁMOGATÓINK VOLTAK

Szeghalom Város Önkormányzata
Magyar Kyokushin Karate Szervezet

AZ ELLÁTÁST BIZTOSÍTOTTÁK

Puszta Csárda Bt
Ladányi Cukrászda
Leonardo Ételbár, Pizzéria

SEGÍTŐINK VOLTAK TOVÁBBÁ

Polgárőrség Szeghalom és a SENSHI SE tagjai, szülők, barátok, ismerősök

A Senshi Sportegyesület köszönetét fejezi ki mindazon támogatóknak és segítőknek, akik közreműködtek a rendezvény sikeres lebonyolításában.