Hétfőn este Szeghalmon tartotta meg a Népújság Kft., illetve a Békés Megyei Hírlap a már hagyományos Az év sportolói díjátadó ünnepséget.

A megye legjobbjainak díjazását követően egy szeghalmi különdíj is átadásra került. Szeghalom Város Különdíját 2007. évi sporttevékenységéért Kovács Lajos egyesületünk klubvezetője kapta.

Foto album

Hétfőn este Szeghalmon tartotta meg a Népújság Kft., illetve a Békés Megyei Hírlap a már hagyományos Az év sportolói díjátadó ünnepséget. A Békés Megyei Hírlap és a Népújság Kft. illetve ezek jogelődjei harmincegy évvel ezelőtt hirdették meg első ízben Az év sportolója szavazást, amelyet díjátadó ünnepség követett minden alkalommal, miként most is.

Ezúttal is csaknem nyolcvan, újságírókból, sportvezetőkből és sporttámogatókból álló grémiumot kértek fel arra, hogy válasszák meg Békés megyében Az év férfi és női sportolóját, csapatát és edzőjét a 2007. évi teljesítmények alapján. Az eseményen elsőként Macsári József, Szeghalom polgármestere üdvözölte a megye élsportolóit az edzőket, sportvezetőket. Ezt megelőzően, illetve a díjátadó végén Barkóczi Sándor és a Dreams együttes egy kedves műsorral lepte meg Békés megye élsportolóit.
A folytatásban került sor a díjátadóra, a 2007. év legeredményesebb sportolóit egymás után szólították fel a művelődési ház színpadára.

A 2007. év legeredményesebb Békés megyei női sportolója: Böczögő Dorina, tornász (Békéscsabai Torna Club, edző: Bereczkiné Harangozó Ildikó, Petrovszki Pál), 2. Károlyi Csilla, búvárúszó (Eötvös DPSE Orosháza), 3. Korcsmáros Enikő, tornász, (Békéscsabai Torna Club).
A 2007. év legeredményesebb Békés megyei férfi sportolója: Debreczeni Dezső, karatézó (Békéscsabai Lakótelepi SE, edző: Gregor László), 2. Kiss Gergő, birkózó (Orosházi Spartacus), 3. Kurtucz Csaba, ökölvívó (Békési TE).

A 2007. év legeredményesebb Békés megyei csapata: Erste-Békési FKC NB I-es férfi kézilabdacsapat, edző: Bakó Botond, 2. Békéscsabai Röplabda SE NB I-es női röplabdacsapat, 3. City-Line Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női kézilabdacsapat.

A 2007. év legeredményesebb Békés megyei edzője: Gregor László – karate (Békéscsabai Lakótelepi SE), 2. Nagy Attila – röplabda (Békéscsabai RSE), 3. Bakó Botond – kézilabda (Erste-Békési FKC).

A megye legjobbjainak díjazását követően egy szeghalmi különdíj is átadásra került. Szeghalom Város Különdíját 2007. évi sporttevékenységéért Kovács Lajos egyesületünk vezetője kapta.