GERINCTORNA

hétfő: 17.00 - 18.00

vasárnap: 09.00 - 10.00

A foglalkozásokat vezeti: Kovács Lajos      Tel: 30/399-7977

 

KYOKUSHIN KARATE

kedd: 16.30 – 17.45 (gyermek kezdő)

csütörtök: 16.30 – 17.45 (haladó)

Edző: Kovács Lajos 3.dan                  Tel: 30/399-7977

 

SÚLYGOLYÓS EDZÉSEK

kedd: 18.00 - 19.00

Az edzéseket vezeti: Kovács Lajos          Tel: 30/399-7977

 
FUNKCIONÁLIS EDZÉS

csütörtök: 19.00 - 20.00

Az edzéseket vezeti: Kovács Lajos          Tel: 30/399-7977

GROUND FORCE METHOD

Edző: Kovács Lajos GFM instruktor Tel: 30/399-7977
külön egyeztetett időpontokban,  bejelentkezés alapján

MEDIBALL

külön egyeztetett időpontokban, bejelentkezés alapján
Edző: Kovács Lajos mediball oktató Tel: 30/399-7977

HARCMŰVÉSZET

külön egyeztetett időpontokban,  bejelentkezés alapján
Edző:Kovács Lajos 3.dan               Tel: 30/399-7977

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Az oktató csak veled foglalkozik. Alkalmazkodik a te időbeosztásodhoz, életkorodhoz. A figyelem teljes mértékben rád irányul. A haladás és a fejlődés ütemét a Te fejlődési ütemed határozza meg. Az edzés követi az igényeidet, tempódat, a tested sajátosságait, egyénileg rád szabott. Segít megőrizni az egészséged mozgás közben is, hiszen megtanulod a gyakorlatok helyes kivitelezését. Lehetőséged van az FMS szűrésre is, amely pontosan megállapítja a korrigálásra szoruló mozgásmintáidat, s az edző ehhez igazíthatja személyre szabott edzéstervedet.
Csoportos edzésekhez való csatlakozáshoz szeretnél felkészülni. Csoportos edzéseid mellett szeretnél egyénre szabott fejlődést, esetleg plusz kihívásokat keresel. Nem szeretnél csoportos edzésen részt venni. A saját tempódban szeretnél haladni. Szeretnéd javítani a testtartásod. Célirányosan dolgoznál tested kihívást jelentő területein. Szeretnéd megváltoztatni negatívan rögzült mozgásmintáidat. Mozgásszervi- vagy gerincproblémákkal küzdesz. Aktív sportoló vagy és szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból. Élsportoló vagy és sérülésmentesen szeretnél készülni az előtted álló megmérettetésekre. Ha többféle sportág érdekel, komplex mozgásformát keresel, de nincs időd mindre külön eljárni.
Alapmozgás tréning - testtartást, mozgást javító edzés (korrekciós, mobilizáló, stabilizáló és nyújtó gyakorlatok). Kettlebell (súlygolyós edzés) - dinamika, zsírégetés, erő-állóképesség. GFM (Ground Force Method) - mozgásrendszer a természetes mozgásért. Mediball - lágy mozgásművészet a fizikai, érzelmi és mentális test egyensúlyáért. Funkcionális edzés - saját testsúlyos és különféle eszközökkel végzett dinamikus edzés. Karate - tradicionális Kyokushin Karate. Harcművészet - I chuan és Tai Chi alapokra helyezett Spirit harcművészeti rendszer. Önvédelem - önvédelmi technikák. Gerinctorna - Bene Máté Gerincakadémia elméleti anyaga alapján. A kor nem számít, légy mindig fitt.

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !