Nyomtatás

SENSHI SPORTEGYESÜLET

 
„Az elhatározás csak a kezdet, a változáshoz cselekedned kell!
Te légy a változás, amit a világban látni akarsz! ”
 
 A Senshi Sportegyesület 1993 óta működik Szeghalom városában. Kezdetben a Kyokushin Karate révén vált ismertté, mára azonban számos, az életmódot pozitívan befolyásoló tevékenységgel várja az érdeklődőket Sport- és Életmód Központjába. (Tildy Z. u. 17. emeleti szintje)
Az egyesület Kovács Lajos irányításával működik. A következő sorok az ő gondolatai.
 
"Rendkívül fontosnak tartom, hogy olyan mozgásformák épüljenek be az emberek életébe, melyek, egészséges, harmonikusan működő állapotot eredményeznek, a már meglévő elváltozásokat is korrigálják és amelyek idős korukban is végezhetőek. Célunk, kialakítani egy olyan tudatos szemléletmódot, mely a mindennapok gyakorlatába kitűnően átültethető. Hiszek abban, hogy mindent rendszerben kell vizsgálni, hiszen minden mindennel összefügg, ezért a sport és mozgáskultúra fejlesztése mellett fontosnak tartom a tudatos életmód kialakítását is."

A Senshi Sportegyesület közhasznú minősítéssel rendelkező civil szervezet, együttműködik civil és hivatalos szervezetekkel, vállalkozásokkal, önkormányzatokkal.
Facebook: https://hu-hu.facebook.com/Senshieletmod
 

MOZGÁSFORMÁINK

SPORT- ÉS ÉLETMÓD KÖZPONTUNKBAN RENDSZERESEN MŰKÖDŐ
ÉS ALKALMANKÉNTI MOZGÁSOKTATÁSOK

NMPT-Gerinctorna
Súlygolyós edzés (kettlebell)
Funkcionális edzés
GFM - Grounde Force Method
Mediball
Harcművészet

 

TUDATOS ÉLETMÓD ÉS EGÉSZSÉGNEVELÉS PROGRAMUNK

A holisztikus szemlélet a Teljesség figyelembevételét jelenti.
Az embert Egész-nek tekinti, feltételezi testének, szellemének, érzelmeinek EGYségét, s törekszik ennek elérésére. Ma a változások korát éljük, amikor különösen fontos, hogy önmagunkat jobbítva, gyógyítva, egyre jobban megismerve, a mindennapi életünkben tudatosan reagálva tegyünk hozzá a Világhoz. Fontos, hogy mindenki ráleljen a saját útjára, mely szervesen kapcsolódik a nagy Egészhez.
 „Tudatos életmód- és egészségre nevelés” programunkon belül tanfolyamok, szemináriumok és előadások (NMPT-gerinctorna, mediball, kettlebell, GFM, karate, harcművészet, önismeret, tudatos életvitel- és gondolkodás) kapnak helyet.
Mozgásanyagaink speciális mozgásrendszerre épülnek, melynek elsajátításának céljából szemináriumok tanfolyamok megtartását is vállaljuk.
A mozgásrendszer összetettsége miatt alkalmanként minimum 3-6 órás szemináriumokat javaslunk, illetve igény szerint hétvégi kurzusokon és táborokban való oktatást, melyek feltételeit az adott csoporttal egyeztetjük.
A részvétel mozgásbeli előképzettségtől, korosztálytól és kezdő-, haladó szinttől függetlenül lehetséges.

 

JÖVŐBELI TERVEINK - KIALAKÍTÁS ALATT ÁLLÓ RENDEZVÉNYTERÜNK 

 
A Vésztőt Szeghalommal összekötő országút mellett, a Vésztő- Mágori Történelmi Emlékhely szomszédságában épült meg általános rendezvényterünk. Az épületegyüttes - íjászpálya, szociális épület, bemutatóterem - teljes elkészülése után, - parkosítás, közüzemi rendszer és sajátos jelleg kialakítása - több funkcióval szezonális időszakban várja majd az érdeklődőket az ország minden pontjából.
Terveink szerint egy- és többnapos rendezvények, családi napok, fesztiválok, versenyek, táborok, oktatások, képzések, történelmi és kézműves programok, bemutatók megrendezésére, civilek, önkormányzatok, vállalkozók, városok közötti és határon átnyúló együttműködések megvalósítására válik alkalmassá.

Tarts velünk!