SENSHI SPORTEGYESÜLET

 
„Az elhatározás csak a kezdet, a változáshoz cselekedned kell!
Te légy a változás, amit a világban látni akarsz! ”
 
 A Senshi Sportegyesület 1993 óta működik Szeghalom városában. Kezdetben a Kyokushin Karate révén vált ismertté, mára azonban számos, az életmódot pozitívan befolyásoló tevékenységgel várja az érdeklődőket Sport- és Életmód Központjába. (Tildy Z. u. 17. emeleti szintje)
Az egyesület Kovács Lajos irányításával működik. A következő sorok az ő gondolatai.
 
"Rendkívül fontosnak tartom, hogy olyan mozgásformák épüljenek be az emberek életébe, melyek, egészséges, harmonikusan működő állapotot eredményeznek, a már meglévő elváltozásokat is korrigálják és amelyek idős korukban is végezhetőek. Célunk, kialakítani egy olyan tudatos szemléletmódot, mely a mindennapok gyakorlatába kitűnően átültethető. Hiszek abban, hogy mindent rendszerben kell vizsgálni, hiszen minden mindennel összefügg, ezért a sport és mozgáskultúra fejlesztése mellett fontosnak tartom a tudatos életmód kialakítását is."

A Senshi Sportegyesület közhasznú minősítéssel rendelkező civil szervezet, együttműködik civil és hivatalos szervezetekkel, vállalkozásokkal, önkormányzatokkal.
 

MOZGÁSFORMÁINK

SPORT- ÉS ÉLETMÓD KÖZPONTUNKBAN RENDSZERESEN MŰKÖDŐ
ÉS ALKALMANKÉNTI MOZGÁSOKTATÁSOK

NMPT-Gerinctorna
Súlygolyós edzés (kettlebell)
Funkcionális edzés
GFM - Grounde Force Method
Mediball
Harcművészet

 

TUDATOS ÉLETMÓD ÉS EGÉSZSÉGNEVELÉS PROGRAMUNK

A holisztikus szemlélet a Teljesség figyelembevételét jelenti.
Az embert Egész-nek tekinti, feltételezi testének, szellemének, érzelmeinek EGYségét, s törekszik ennek elérésére. Ma a változások korát éljük, amikor különösen fontos, hogy önmagunkat jobbítva, gyógyítva, egyre jobban megismerve, a mindennapi életünkben tudatosan reagálva tegyünk hozzá a Világhoz. Fontos, hogy mindenki ráleljen a saját útjára, mely szervesen kapcsolódik a nagy Egészhez.
 „Tudatos életmód- és egészségre nevelés” programunkon belül tanfolyamok, szemináriumok és előadások (NMPT-gerinctorna, mediball, kettlebell, GFM, karate, harcművészet, önismeret, tudatos életvitel- és gondolkodás) kapnak helyet.
Mozgásanyagaink speciális mozgásrendszerre épülnek, melynek elsajátításának céljából szemináriumok tanfolyamok megtartását is vállaljuk.
A mozgásrendszer összetettsége miatt alkalmanként minimum 3-6 órás szemináriumokat javaslunk, illetve igény szerint hétvégi kurzusokon és táborokban való oktatást, melyek feltételeit az adott csoporttal egyeztetjük.
A részvétel mozgásbeli előképzettségtől, korosztálytól és kezdő-, haladó szinttől függetlenül lehetséges.

 

JÖVŐBELI TERVEINK - KIALAKÍTÁS ALATT ÁLLÓ RENDEZVÉNYTERÜNK 

 
A Vésztőt Szeghalommal összekötő országút mellett, a Vésztő- Mágori Történelmi Emlékhely szomszédságában épült meg általános rendezvényterünk. Az épületegyüttes - íjászpálya, szociális épület, bemutatóterem - teljes elkészülése után, - parkosítás, közüzemi rendszer és sajátos jelleg kialakítása - több funkcióval szezonális időszakban várja majd az érdeklődőket az ország minden pontjából.
Terveink szerint egy- és többnapos rendezvények, családi napok, fesztiválok, versenyek, táborok, oktatások, képzések, történelmi és kézműves programok, bemutatók megrendezésére, civilek, önkormányzatok, vállalkozók, városok közötti és határon átnyúló együttműködések megvalósítására válik alkalmassá.

Tarts velünk!

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !