A Senshi Sportegyesület 2011 évben működési feltételeinek javítása érdekében benyújtott LEADER pályázata eredményes lett, az építési munkák befejezése után ünnepélyes átadóra került sor.

A Senshi Sportegyesület működési feltételeinek javítása érdekében pályázatot nyújtott be a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához, nyújtandó támogatások pályázati felhívásának keretében, a Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület, Non-profit szervezetek fejlesztését szolgáló tevékenységek támogatása célterületére.

A benyújtott pályázat eredményes lett.

A nyertes pályázat megvalósítása után a Senshi SE megújult környezetben, kibővült eszköztárral várja a mozogni, sportolni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt. 

Az ünnepélyes átadóra a Helyi Kézműves Vásár programjának keretén belül került sor, ahol az Egyesület tevékenységeinek két mozgásformájából - MediBall és Súlygolyós foglalkozások - láthattak bemutatót a nézők. A bemutatót követően nyílt nap keretében tekinthették meg a felújított épületet és próbálhatták ki a különböző mozgásformákat az érdeklődők.

 A Senshi SE  összesen 11 140 530 Ft támogatást nyert el, melyet a következő célokra használt illetve használ fel:

 • A Sport- és Életmód Központ felújítása,  nyílászárók cseréje,
  30 db ablak és 4 ajtó került beépítésre ezen kívül a burkolási és festési munkálatok során teljesen megújult az épület emeleti szintje (Szeghalom, Tildy u. 15 – 17.)
 • Eszközbeszerzés (részben már megvalósult)
  sport- és szabadidő eszközök – jóga, mediball, karate, súlygolyós, aerobic sporttevékenységét biztosító és elősegítő eszközök, (mediball ütők, labdák, step-padok, pilates labdák, Gumiszalagok, 50m2 új tatami,
  családi programokat szolgáló játékos és ügyességi eszközök
  valamint hagyományőrző fegyverek beszerzése a Történelmi Lőegylet részére
  (muskéták, karabélyok, pisztolyok)
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

 • MOZOGJ VELÜNK !