Szemináriumot tartott Horváth Tamás Kettlebell és Primal Move Instruktor a Senshi Sportegyesület szervezésében.

Primal Move és Kettlebell Szeghalmon

Plakát letöltése itt

Szemináriumot tartott Horváth Tamás Kettlebell és Primal Move Instruktor egyesületünk szervezésében

A visszajelzések alapján kiderült, hogy a résztvevők felszabadultan töltötték el nálunk idejüket. Többen beszámoltak arról, hogy megtapasztalták a flow élményt, s ennek tükrében a megerőltető gyakorlatokat is humorosan, nevetve teljesítették.  

Tamás és a csapat közös munkájából egy kölcsönös, jókedvű szeminárium született. 

 

Közkívánatra hamarosan Tamás újabb szemináriummal boldogítja csapatunkat!


  A gyerekek még játszi könnyedséggel mozognak, tökéletesen mobilisak. A később kialakuló helytelen mozdulatok hatására mire felnövünk, nem az lesz a kérdés, milyen könnyen mozgunk: inkább az, hogy mi, hol, mennyire fáj.

A Primal Move egy integrált mozgásrendszer, amely visszanyúl olyan ősi mozgásmintákhoz, melyeken keresztül célja a minőségi mozgás létrehozása, amit gyermekként mindannyian birtokoltunk. Segítségével a már elsajátított rossz mozgásminták korrigálhatók: a testet így használva a mozgásminták a sok ismétlésen át újraíródnak.

A minőségi mozgás mellett a Primal Move rendszer másik alapelve a flow képességének kibontakoztatása. A flow egy különleges állapot, amikor az ember annyira feloldódik a tevékenységében, hogy észre sem veszi az idő múlását.

A kettlebell a hagyományos formától eltérő súlyzós edzés, mely az ízületek és a gerinc fokozott védelme mellett dinamikusan és arányosan, rövid idő alatt fejleszti az erő-állóképességet, az izmok relatív erejét és hatékonyságát. Kitűnő módszer a kardiovaszkuláris rendszer edzésére, növeli a tüdő kapacitását, szálkás izomzatot építő hatása mellett zsírégető módszerként is funkcionál.

Teljes testet átmozgató, intenzív, az egész testet átmozgató gyakorlatokból áll, melyek nagy koncentrációt igényelnek, így mentális fejlődést is eredményeznek.  A gyakorlatok kivitelezése teljes mozgástartományban történik, ezért nem következik be izmok rövidüléséből származó merev mozgás, a test ruganyos és hajlékony marad.

A RENDEZVÉNY A MOB ÉS AZ EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA TÁMOGATÁSÁVAL VALÓSULT MEG

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !