A civilizációs betegségek egyik fő oka az elsavasodás.A megfelelően összeállított étrend valamint a gyógynövények és fűszerek használatával a szervezet lúgos közege visszaállítható és fent tartható, mely az egészségi állapot jelentős javulását vonja maga után.

Ételed az Életed

A helytelenül összeválogatott ételek erjedésük következtében alkoholt, számos irritáló hatású köztes terméket és savakat termelnek az emésztőszervekben, s ennek a májra valamint a vesére nézve ugyanolyan következményei vannak, mintha rendszeresen alkoholt fogyasztanánk.  A megfelelően összeállított étrend valamint a gyógynövények és fűszerek használatával a szervezet lúgos közege visszaállítható és fent tartható, mely  az egészségi állapot jelentős javulását vonja maga után:

-          megszűnik a krónikus fáradtságérzet

-          nő az energiaszint

-          kevesebb alvásra van szükség

-          a gondolkodás világosabbá válik

-          nő a koncentrációs képesség

-          lényegesen kevesebb ételre van szükség, hiszen minden, amit eszünk, hasznosul

A helytelen táplálkozás függőséget alakít ki, s amint elhagyjuk őket, elvonási tünetek alakulnak ki. Ezért a táplálkozási szokások átalakítását csak fokozatosan és körültekintően szabad elkezdeni.

Ennek kialakításához nyújtott segítséget – ötletekkel, gyakorlati tanácsokkal – hétvégi műhelyünk, ahol szülők és gyerekek egyaránt jól érezték magukat.  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !