Egyesületünk emeleti edzőtermében megkezdődtek a felújítási munkálatok

A Senshi Sportegyesület működési feltételeinek javítása érdekében pályázatot nyújtott be a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához, a 2011-től nyújtandó támogatás pályázati felhívásának keretében.

A Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület 1027576 azonosítószámú, Non-profit szervezetek fejlesztését szolgáló tevékenységek támogatása célterületére 2011.11.15-én benyújtott pályázat eredményes lett.
 A Senshi SE  összesen 11 140 530 Ft támogatást nyert el, melyet a következő célokra használ fel:

  • A Sport- és Életmód Központ felújítása - nyílászárók cseréje, burkolás és festés (Szeghalom, Tildy u. 15 – 17.)
  • Eszközbeszerzés (sport- és szabadidő eszközök – jóga, mediball, karate, súlygolyós, aerobic szakosztályok, valamint hagyományőrző fegyverek beszerzése a Történelmi Lőegylet Szakosztály részére)

 

A felújítási munkálatok az épület udvari frontján lévő nyílászárók és a bejárati ajtó cseréjével kezdődtek, melyek, ahogyan a képeken is látható, rászolgáltak a cserére. Sikeresen megvalósult az első eszközbeszerzés is, melyből az egyesület mediball szakosztálya már profitálhat az edzések során.

 
A nyertes pályázat megvalósítása után a Senshi SE megújult környezetben, kibővült eszköztárral várja a mozogni, sportolni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !