2008.09.27- én rendezték meg Karcagon a VIII. Nagykun Kupát, az Oyama Karate Szervezet gyerek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt nyílt Országos Bajnokságát.

 

Klubunk kilenc versenyzővel nevezett a küzdelmekre, közülük hatan éremmel tértek haza.

Aranyérmesek:

Zsila Tamás, junior fiú -70 kg
Pap Zsanett, serdülő lány könnyűsúly


Ezüstérmesek:

Egri Erzsébet, junior lány +60kg
Szántó Szilvia, ifjúsági  lány -55kg
Somogyi Patrícia, gyerek I lány könnyűsúly
Kovács Tímea, gyerek II lány könnyűsúly

A rendezvényre 180 versenyző nevezett, kata és kumite versenyszámokban. Több Kyokushin szervezet is képviseltette magát. Délelőtt a kata, délután a küzdelmek zajlottak a pástokon. Sajnos hiába volt 3 pást, (csak délutántól).... és hiába kezdődtek meg délelőtt a katak (egy páston) sikerült maratonira elnyújtani a versenyt, így...este 10- re értünk haza innen a szomszéd városból. A felnőtt küzdelmekre este 8-9 körül került csak sor...
Klubunkból külön dicséretet érdemel Zsila Tamás Tamara, aki a verseny első és talán legszebb és legtisztább test KO -jával és egyértelmű wasarikkal nyerte mérkőzéseit, és újjászületve Tamaraként igazi harci szelleme, akarása is megmutatkozott. Papp Zsanett bizonyította, ha akar, tud Ő, a döntőben két fejrúgással gyorsan hozta a mérkőzést.
Egri Erzsi körmérkőzést vívott, úgy látszik, Deli Alexandra mindenhová elkíséri Babit, feladva neki a leckéket...
Szántó Sziszi az övfokozati ranglistát hűen betartva küzdött, körmérkőzésben az alacsonyabb öves ellenfelét legyőzte, ám a barna övessel szemben vereséget szenvedett.
Kovács Timi küzdelme pont fordítva sült el mint a Sziszié, Ő a nagyobb és erősebb ellenfelét megverte, ám a kisebbtől a hosszabbításban kikapott.
Somogyi Patrísa betartotta ellenfele kérését és a döntő mérkőzést, így a kupát és aranyérmet „tálcán adta át" újdonsült locsi-fecsi karcagi barátnőjének.
Pap Daninak sajnos nem úgy jött ki a lépés mint ahogy tudása engedte volna, (vereségében egy kis bírói közreműködés is szerepet játszott), de becsületesen helytállt, szintúgy Kántor Laci aki éppen csak hogy lemaradt a dobogóról és a 4. helyen végzett.
Bojtor Edit sajnos első körben kiesett. Zatykó Zitával, Európa bajnok, Kick -box világbajnokkal kellett küzdenie 3 percet. Az erő és technikai fölény hamar megmutatkozott, sőt Edit félelme is nagyobb volt az akarásnál.....no comment

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !