A Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2007. évi Utánpótlás Magyar Bajnokságát ismét a Berettyó BUDO SE rendezte meg, november 24-én Berettyóújfaluban.

Egyesületünk szeghalmi és körösladányi klubjainak karatékái közül 19 versenyző indult csatába, az év egyik legrangosabb versenyén, mely szombaton egész nap reggeltől estig tartott. A bajnokságon 33 klub, 300 versenyzője küzdött, gyermek, serdülő, ifjúsági és junior korcsoportokban. Versenyzőink közül 9 főnek sikerült dobogóra állnia, ők egy arany, három ezüst és öt bronzéremmel térhettek haza.

Helyezést elért versenyzőink

Győri Mátyás I. helyezés (Gyermek I fiú + 39kg)

Agárdi Terézia Amanda II. helyezés (Gyermek I lány +32 kg)

Nyilas Viktor II. helyezés (Gyermek I fiú 39 kg)

Agárdi László II. helyezés (Gyermek II fiú 40 kg)

Kovács Tímea III. helyezés (Gyermek I lány +32 kg)

Kovács Zsolt III. helyezés (Gyermek I fiú 39 kg)

Szőke Gábor III. helyezés (Gyermek II fiú 52 kg)

Nagy Róbert III. helyezés (Serdülő fiú 62 kg)

Zsila Tamás III. helyezés (Junior fiú 65 kg)

A rendezvényen jelen volt shihan Furkó Kálmán 6.dan, az MKKSZ elnöke, shihan Karmazin György 5.dan az MKKSZ ügyvezető igazgatója és shihan Bence Antal 5.dan a Magyar Válogatott szövetségi kapitánya is. A megnyitón díszokleveleket nyújtottak át a nemrégiben Tokióból a Kyokushin Világbajnokságról hazatért, és ott sikeresen szereplő felnőtt Magyar Válogatott tagjainak, köztük a Világbajnok Szövetes Veronikának. A verseny programját a szünetben a válogatott magas szintű karate bemutatója színesítette.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !