A Békés Megyei Karate és Harcművész Szövetség vasárnap újabb tartalmas programot szervezett a megye harcművészeinek.

Ezúttal Battonyán, a labdarúgó-edzőpályán úgynevezett demonstrációs napot, közös edzéseket tartottak 10 órától. A rendezvényen kick-box-, önvédelem-, ITF taekwon-do-, kyokushin-karate edzéseken vehettek részt a vállalkozó szelleműek. A fő cél: mélyíteni a klubok és irányzatok közötti sportbarátságot, ami példamutatóan sikerült is.

Közös edzésekkel demonstrálták a klubok és irányzatok közötti jó sportbarátságot és együttműködést a Békés Megyei Karate és Harcművész Szövetség tagjai. A Battonyán, augusztus 6-án vasárnap megrendezett programon 7 klub 74 harcművésze 13 településről gyűlt össze, hogy ismerkedjen az egymástól különböző stílusirányzatokkal. A Nap házigazdájának, a Battonyai Tömegsport Egyesületnek a színvonalas megrendezésen túl, még a napsütéses időjárást is sikerült megszerveznie. Shihan Gregor László V. Dan megnyitóját követően Haba József III.Dan közös bemelegítésével vette kezdetét a szakmai nap.

Az első edzést Gregor László V.Dan (Békéscsabai Lakótelepi SE) tartotta a Kick-boksz stílusirányzatban, majd az ebédszünet után Hebők Zoltán I.Dan (Szegedi Fekete Harcos Önvédelmi SE) önvédelmi foglalkozása következett, bemutatva a Goshinjitsu Ryu egyes elemeit.
Mráz Tamás II.Dan-os mester (Mezőhegyesi Platán ITF Teakwon-do) edzésén próbálta, több-kevesebb sikerrel „repülni tanítani" a résztvevőket, ízelítőt adva a Teakwon-do stílus ugrórúgásaiból. Az edzéssorozatot Kovács Lajos II.Dan (Szeghalmi Senshi Kyokushin Karate SE) hangulatos, bázis- és küzdőtechnikai Kyokushin karate edzése zárta.
A Demonstrációs nap végén minden résztvevő emléklapot kapott, melyet a résztvevőknek shihan Gregor László a Békés Megyei Karate és Harcművész Szövetség elnöke, a mestereknek pedig, Káliné Sári Zsuzsanna a Battonyai Tömegsport Egyesület elnöke adott át.
A végig jó hangulatú, tartalmas rendezvény elérte célját, miszerint sikerült ízelitőt adnia az egyes irányzatok edzés módszereiből és ezen túl még sportszerű hangulatával, derüs légkörével a stílusok művelői közötti sportbarátság erősítését is kitűnően szolgálta.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !