Szolnokon, a Harmónia Háza nagytermében Leskó Anna MediBall oktató, karate mester szervezésében két napos szemináriumot tartott április 1-2-án, Szilágyi István harcművész mester, mediball szakmai igazgató. Foto album

Az első napon a harcművészeti szeminárium témakörei között szerepelt többek között a test tengelyeinek és funkcióinak azonosítása, hatékony használatuk az elmozdulási technikákban, továbbá a törzs, a medence és láb erejének használata a kéztechnikák során. Az itt átadott információk a résztvevő harcművész mesterek és gyakorlók számára, stílustól és előképzettségtől függetlenül, komoly segítséget adhat a további gyakorlásokban. Az elméleti és gyakorlati oktatás is a valódi harcművészetek irányába vitte a figyelmet.

A második napon a Mediball került a középpontba. Itt a mikromozgások szerepével és jelentőségével ismerkedhettek a résztvevők elméletben és gyakorlatban egyaránt. Lehetőség nyílt továbbá az egyéni kreatív mozgások gyakorlására, finomítására és nem maradt el a páros játékok során gyakorolható stabil, srtukturált testi funkciók pontosítása sem.

A szemináriumon egyesületünkből Kovács Lajos vett részt.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!